-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kalite ve Uygunluk için Dericeketimi Seçin

ads
ads
Deri mont fiyatları üretilen ürünün kalitesine ve saflığına göre değişmektedir. Oldukça değişken bir fiyat aralığına sahip olmasıyla bilinen deri mont fiyatları sezon dışlarında daha düşük seyrederken sezon içine gelindiğinde fiyatlar yükselebilmektedir. Sıkça tercih edilen markalar ise sırf marka değerinden dolayı ederinden çok daha yüksek fiyatlar sunabilmektedir. Özellikle yeni tarz ve stiller yaratılmasına yardımcı yenilikçi üretim yapan firmalar sahip oldukları yeni sezon ürünlerini normalin kat ve kat üzerinde satarak maliyetinden çok daha yüksek fiyatlarda kar etmeyi kendine alışkanlık edilmiştir. Etikliği tartışılır bu tür uygulamalardan ziyade ürün fiyatlarını müşteri odaklı konumlandıran firmalarda hiçte az değildir.




Deri mont fiyatları son dönemlerde oldukça yüksek aralıklarda seyretse de uygun ve kaliteli ürün bulmak isteyenlere yönelik hizmetlerini sürdüren firmalar da bulunmaktadır. Bu firmaların başında ise ülkemizde hizmetlerine devam etmekte olan ‘’dericeketim’’ gelmektedir. 300 Türk Lirası ile 550 Türk Lirası arasında değişen %100 deri ürünleriyle müşterilerine güvenle hizmet vermekte olan firmaya https://www.dericeketim.com adresinden ulaşabilirsiniz. Farklı renk ve kesimlerde yüze yakın çeşidiyle hizmetlerine çevrimiçi mağazasında devam etmekte olan firmanın müşteri memnuniyeti ve beklentisine yönelik olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Ürünler; göbek dekolteli, dar kesim, klasik kesim veya kalçayı örtecek şekilde tasarlanmış ve saymadığımız nice çeşidiyle sizlerin hizmetlerine sunulmuştur. Kalite, zarafet ve memnuniyeti bir arada yaşamak isteyenler bir an önce çevrimiçi mağazayı ziyaret ederek ürün incelemesinde bulunabilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Biraz spor tarzında olan deri montları seviyorum. Resimdeki mont iyiymiş.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.