-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kurban Bayramı’nda Erken Rezervasyonlu Araç Kiralama

ads
ads
Malum Kurban Bayramı yaklaşıyor, insanlar tatillerinin erken rezervasyonlarını çoktan yaptırdılar bile, oteller full çekiyor. Mantıklı insanlar otellerini de araçlarını da erkenden rezervasyon yaptırıp daha sonra bir sürprizle karşılaşmıyorlar. Çünkü önceden herşeyi ayarlamış oluyorlar. Bu yüzden erken rezervasyon bu durumlarda çok önemlidir.



Araç kiralamada kaos olmuş yöntemlerden birisi de artık tatile geldiği zaman araç kiralamak istemesidir. Normal zamanlarda araç bulmak kolay olabilir fakat bayram zamanlarında bu imkansıza dönüşüyor. Bodrum rent a car firmaları arasında kıyasıya bir rekabet hüküm sürüyor bu konuda. Bu yüzden buradaki firmalar araç kapasitelerini artırmaya çalışıyorlar. Yoksa kışa hazırlıksız gireceklerinin sinyalleri kafalarında çakıp duruyor.

Bodrum kiralık araç firmaları arasında en temiz çalışan firma My Rent a Car firmasıdır. Esnaf dürüstlüğünde ve güler yüzle müşterilerini karşılayan Erkan Bey, bu konu hakkında şöyle diyor:

- İnsanlar erken rezervasyon yaptırmadığı zaman, ofisimize kadar geldiklerinde bizde araç bulunmayabiliyor. Haklı olarak araçları rezervasyon yaptığımız zaman, rezervasyonu olan müşteriye vermek zorundayız. Bundan daha doğal bir şey yok. Müşterilerimize tavsiyem tatile gelmeden aylar önce araçlarını ayırtmalarıdır. Yoksa bu tarz sürprizler çok hoş olmayabiliyor.


Bodrum Car Rental denince akla gelen firmalar arasındadır bu firma. Yurtdışından gelen misafirlerimiz bu firmadan gözleri kapalı şekilde alışveriş yapabilirler. Bunu kanıtlayan belgelerimiz mevcuttur. Bizden size bir tavsiye, lütfen araçlarınızı aylar öncesinden ayırtın, yoksa mağdur kalacaksınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.