-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sağlam Binalar için Çelik Profil

ads
ads
Ülkemiz deprem fay hatları bakımından hemen hemen her bölgesinde riskler barındıran bir yerde bulunmaktadır. Bu şekilde ciddi tehditlere maruz kalan yaşam alanlarımızda doğal afetlere karşı önlemler almak ve yapıların dayanıklılık sürelerini uzatmak amacı ile çelik profil ürünler yapım aşaması sırasında kullanılabilir.

çelik profil


Çelik Çatı Ağır Olur Mu?

Evlerin üzerinde en büyük yük oluşturan yerlerinden biri çatılar olmaktadır. Çatıların inşası sırasında bu yükün azaltılabilmesi için hafif malzemeler kullanılması önemlidir. Çok kolay bir şekilde şekil alabilen çelik çatı uygulaması ile yapılar için en hafif çözümlerden birini elde etmek mümkün olmaktadır.

C Profil Nerden Alınır?

Her ne kadar makineler tarafından üretimleri gerçekleştiği için hepsinin standart yapılara sahip olduğu düşünülse de c profil üretimi ve satışı gerçekleştiren yerlerin ürünleri arasında farklılıklar bulunmaktadır. Bu farklılıkları ortaya çıkaran sebepler çeliğin işlenmesi sırasında yapılan faaliyetlerden kaynaklanmaktadır. Hekimprofil.com adresindeki siteden ulaşabileceğiniz Hekim Profil ile çelik profillerle ilgili tüm konularda uygun fiyatlarla ürün satın alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.