-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Size En Uygun Parfüm Hangisi?

ads
ads
Parfüm kullanımı eski medeniyetlerden bu yana insanların yapageldiği bir alışkanlıktır. Uzman arkeologlar ve antropologlar özellikle eski Hint uygarlığı, Mısır, Çin, Roma ve daha pek çok uygarlıkta parfüm kullanıldığına dair buluntuların olduğunu ispat etmişlerdir.
Çoğumuz parfüm kullanırız, ama parfüm kokularının neye göre ayrıldığını bilmeyiz.

Parfümler;
·        Meyve,
·        Ağaç kabuğu,
·        Reçine,
·        Bitki kökleri,
·        Çiçekler,
·        Baharat kokuları olarak türlere ayrılırlar.

Yaz Geldi! Ayakkabı Rafa Terlik Dışarı

Yaz mevsiminde ayakkabı giymeyi zorunlu olmadıkça hiç kimse istemez. Sıcak yazlık mekânlarda, ayağınızda terlik gezmek varken, nasıl istensin ki? Bütün sinir uçlarının ayaklarımızda toplandığını ve vücudu rahatlatmanın ayağımızı rahat ettirmekten geçtiğini unutmayın. Ortopedik ürünleri seçerek daha kaliteli bir hayat sürün.

Her Bütçeye Göre Çamaşır Makinesi Fiyatları


Küresel ısınmanın gittikçe arttığı günümüzde su tasarrufu yapmak hepimizin görevi. Unutmayın ki çamaşır makinesi kullanmak, su tasarrufunu arttırır. Binbircesit.com adresinde ekstra su tasarrufu sağlayan, doğa dostu çamaşır makinesi modellerine bakabilir, gezegenimizde yaşayan her canlının daha güzel bir yaşam sürmesine katkıda bulunabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.