-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Eşya Depolama Hizmetlerinde Seçenekler

ads
ads
Günümüzde pek çok ihtiyaç türünden dolayı kişiler eşyalarını depolama yoluna gidiyorlar. İş yerlerinin geçici olarak boşaltılması, yeni iş yerine taşınma sürecinde eşyaların belirli yerlerde muhafaza edilmesine yönelik ihtiyaç, bir şehirden diğerine taşınan kişilerin ev eşyalarını belirli yerlerde muhafaza etme gereksinimleri, https://www.edepola.com/esya-deposu.html sayfasındaki gibi eşya depolama hizmetlerinin geniş çevreler tarafından rağbet görmesini sağlıyor. Bu hizmetin iki farklı şekilde kişilere sunulduklarını söyleyebiliriz. Bunlardan birisi genelde kısa süreli olarak çözüm üreten nakliye firmalarının alanlarının kullanıldığı depolamadır. İkincisinde ise daha uzun süreli çözümler verilmektedir. İkinci çözümde kişilere kiralanan alan genelde doğrudan kişilere veya firmalara özgü olmaktadır diyebiliriz. Bu yazımızda sizlere bu farklı tür depolama seçeneklerinden bahsedeceğiz.

Nakliye Firmalarının Depolama Hizmetleri

Nakliye firmaları, nakliye hizmetlerinin yanı sıra depolama konusunda da hizmetler sunuyorlar. Özellikle eğer 2-3 ay gibi sürelerle eşyalarınızın bir yerde güvenle tutulmasına ihtiyaç duyuyorsanız, bu durumda nakliye firmalarının verdiği bu hizmetten faydalanabiliyorsunuz. Kiralık eşya depolama firması olarak hizmet verene nakliye firmalarının, eşyalarınızı sadece depolama anlamında değil nakliye anlamında hizmet verdiklerini söyleyebiliriz. Yani firmalar doğrudan eşyalarınızı alarak depolama alanlarına aktarıyorlar.

Nakliye firmalarının depo alanları genelde ortak alanlar oluyorlar diyebiliriz. Bu noktada eşyalarınızın muhtemelen firmanın malları ile veya diğer kişilerin eşyalarıyla aynı alanda tutulacağını varsayabilirsiniz. Tabi farklı firmalarda farklı seçenekler mevcuttur, lakin genel olarak nakliye firmalarının depolamada kullandığı yöntemin bu şekilde yürüdüğünü söyleyebiliriz. Bu firmaların eşyalarınızı tuttuğu yerler genelde herhangi bir haşere ve nem kontrolünden geçmediği için bu tür yerlerde eşyalarınızı 1 yıl 2 yıl gibi sürelerle saklamayı tercih etmeniz pek mantıklı olmayacaktır. Çünkü 2-3 ay gibi süreler içerisine eşyalarınıza nem konusunda zarar gelmesi söz konusudur. Her ne kadar bu konuda avantajsız gibi görünseler de, bu firmaların sundukları alanlar kısa sürede fiyat açısından da avantajlıdır. Farklı nakliye firmaları sizlere farklı çözümler de sunabilirler.

Diğer Depolama Hizmetleri

Eşya depolama alanı sunan şirketlerin de varlığından bahsedebiliriz. Bu firmaların sizlere sunduğu alanlar genelde doğrudan sizin ihtiyaçlarınıza yönelik sunulurlar. Yani bu alanları diğer firmaların alanlarıyla paylaşmak zorunda kalmazsınız. Ek olarak bu tip depolama seçeneklerinde nem ve haşere kontrollerinin yapılması sebebiyle, daha  uzun vadede muhafaza mümkün hale gelir. 2 yıla kadar böylesi depolarda eşyalarınızı muhafaza edebilirsiniz.

Eşya Depolama Hizmetlerinde Seçenekler


Bu tip alanlar şüphesiz fiyatlar açısından diğer depolama seçeneğine göre daha pahalı olabilmektedir. Fakat eşyalarınıza zarar gelmesini önlemesi bakımından daha idealdir de diyebiliriz. Bu alanda fiyatlar depolanacak alanın genişliğine ve büyüklüğüne göre değişim gösterir. Kiraladığınız alanın ne kadarlık bir bölümünü kullandığınızdan bağımsız olmak üzere kira ücretlerini ödersiniz. Bununla birlikte nakliye firmalarının size sundukları hizmetlerde ise, kullanılan alana göre fiyatlandırmaların gerçekleştirilmesi de mümkündür. Ortak alanlar paylaşılabilir.


Bu gibi alanlarda eşyalarınızı konumlandırmadan önce mutlaka onların iyi şekilde ambalajlama işlemlerini gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz. Nakliye firmaları gerek ambalajlama, gerek nakliye, gerekse de depolama konusunda sizlere aradığınız hizmetleri sunarlar. Eşya depolama fiyatları konusunda detaylı bir araştırma yaptıktan sonra size en uygun depolama seçeneklerini ve sürelerini de belirlemenizin mümkün olduğunu söyleyebiliriz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.