-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Radyo Dinleme Programı

ads
ads

Radyo Dinleme Programı İndir.

Radyotasyon - Ücretsiz Radyo Dinleme Programı


İnternet üzerinden yayın yapan yüzlerce radyo kanalını bölge ve türlerine göre ayrılmış halde bünyesinde barındıran Radyotasyon, kullanıcı dostu arayüzü ve gelişmiş özellikleri ile radyo severlerin rahat bir şekilde radyo dinlemesini hedefleyen ücretsiz bir masaüstü programıdır. Sürekli olarak radyo yayın adresleri güncellenir ve radyo sayısı artarken, istenilen radyo kanallarının kullanıcı tarafından rahatlıkla radyo listesine eklenilebilmesi mümkündür.

Radyo Dinleme Programı


AAC, AAC+, MP3, WMA, WMV ve HLS formatlarını destekleyen Radyotasyon, bu formatlar da yayın yapan radyo kanallarını kesintisiz dinlemenize olanak tanır. Favori Radyolar ve Radyolar olarak iki ayrı kısımdan oluşan program, tüm radyoların eklendiği ve listelendiği Radyolar bölümünden istenilen radyoların favori radyolara eklenebilmesini sağlayarak kullanıcıların isteğine göre kişisel favori radyolar listesi oluşturmasına imkan verir.

Kolay erişilebilir ve hızlı arama özelliği ile yüzlerce radyo arasından radyo adı, bölge veya tür kriterlerine göre arama yapabilir, bölge kriteri altında yer alan yerli ve yabancı, tür kriteri altında ise 70s/80s/90s, Arabesk, Dini, Genel, Haber, Jazz, Klasik, Nostalji, Pop, Rap, Rock, Slow, Spor, TSM, Türkü seçeneklerine göre radyoları listeleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve indirme işlemleri için aşağıdaki bağlantıları ziyaret ediniz.

http://www.fenesoft.com/yazilim/radyotasyon/

Ekleyen: fenesoft

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. İşime yarayacak bir program, özellikle iş yaparken. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. radyo dinlemeyi cok seviyorum. eskiden radyom yoktu ancak pcden muzik dinlerdim. winap diye bir program vardı efsaneydi. onu hatırladım tekrar

    YanıtlaSil
  3. Ben çok sık radyo dinliyorum internet üzerinden ama bu şekilde program olması daha iyi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.