-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Profesyonel Game Server Kiralama

ads
ads
Oyun ve ses sunucuları, oyuncular için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı gidermek için ise çeşitli server sağlayıcıları bulunuyor. En kaliteli ve ucuz sağlayanı ise Hanibu'dur.

Geçmişten bu yana Türkiye'de popüler olarak oynanan counter strike; günümüzde csgo versiyonu ile playerların en çok tercih ettiği oyunun başında geliyor. Jailbreak, deathrun, pro, retake gibi çeşitli oyun modlarına sahiptir. Oldukça eğlenceli vakit geçirebilmeniz için counter strike global offensive server kiralama işlemi yapmanız gerekebiliyor. Kendi düzenlediğiniz sunucu ile güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Panel üzerinden gerekli eklenti ve mapları indirebiliyorsunuz. Ve hızlı indirme sunucusu ise diğer firmalardan farklı olarak size ücretsiz sağlanıyor. En uygun ve kaliteli hizmet anlayışını benimseyen bu hostingden alım yapmamanız için geçerli bir sebep yok.



Diğer tercih edilen multiplayer oyununu atlamamalıyız. Tabiki minecrafttan bahsediyoruz. Oldukça eğlenceli oyunda, sürekli güncellemeler görmekteyiz. Kendi tasarladığınız dünyada arkadaşlarınızı misafir etmek istemez misiniz? Bilgisayarınıza kurduğunuz ancak sürekli kapanan ve lag olan sunuculardan sıkılmadınız mı? O zaman alım yapmanız için gereken tek şey bu sayfaya gitmeniz: minecraft server satın al

Gelişmiş panel ile sunucularını iyi bir şekilde kontrol edebilmektesiniz. En önemli olan yedekleme işlemini yapabilirsiniz. Ftp üzerinden kendinize ait pluginler yükleyebilir ve server içi ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. İsteğe bağlı mysql sağlanıyor ve ayrıca bungeecord sunucu kurabilmektesiniz. Mobil ve ininal kart ile ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca vip satışı gerçekleştirmeniz mümkün.

Ses Sunucu

Takımca iletişim sağlamanıza yarayan bir uygulama olan teamspeak 3, oyuncuların bilgisayarında eksik olmayan bir yere sahip. Ayrıca en fazla kiralanan sunucu listesine girmektedir. Etrafınızda alım yapmak isteyen çok ve sizde teamspeak 3 kiralama yapmak istiyorsanız ts3 bayilik satın alabilirsiniz. Ddos koruması ve gelişmiş kontrol paneli ile gerekli bütün işlemleri yapabiliyorsunuz. Kullanıcılarınıza bir panel ve dns girişi sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca 3, 6 ve 12 aylık alımlarda indirim söz konusu.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. profesyonel anlamda oyun oynamak için profesyonel bir server olması gerekiyor eğer bu sizde mevcut değil ise bu hizmeti kiralayan firmalardan destek alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.