-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Aile Şirketi Nedir? Nasıl Kurumsallaşır?

ads
ads
Rekabetin bir hayli fazla olduğu iş dünyasında kendine yer edinmek, başarılı olmak emek ve sabır ister. Kurumsal şirketler ya da aile şirketleri fark etmeksizin iyi bir pozisyona ulaşmak için pek çok uğraş vermeniz gerekmektedir.
Aile Şirketi Nedir? Nasıl Kurumsallaşır?


İstediğiniz  üst düzey mevkiye ulaşmak için sizin gibi uğraşan pek çok rakip karşınıza çıkacaktır. İş dünyası kimi zaman çok acımasız ve bazen de adaletsiz olabilmektedir. Eğer böyle bir çalışma ortamınız varsa, muhtemelen bitirmeniz gereken işlerden çok rekabet ortamının stresinden bunalmış bir hale gelmişsinizdir.

Tüm dünyada bu tip koşullardan sıkılıp kendi aile şirketini kurmaya yönelmiş pek çok insan vardır. Bu tür vizyon sahibi ve kendi işini kurabiliecek maddi güce sahip kişiler, kendilerine bir rota belirler ve akılcı yaklaşımlarla yeni işletmelerinde başarıyı yakalayabilirler.

Türkiye’de de küçük ve büyük ölçekli birçok aile şirketleri vardır. Bu tür işletmelerde aile fertleri kritik pozisyonlarda rol alırlar. Aile üyelerinin sorunsuz bir şekilde birlikte çalışması aile sirketleri için başarılı olma potansiyelini yükseltmektedir.

Aile şirketleri içinde çalışmak her ne kadar avantajlı görünse de aynı zamanda sorunları da beraberinde getirebilmektedir. Peki bu sorunlar nedir? Küçük ölçekli aile şirketleri içinde kimi zaman aile fertleri kişisel çıkar ya da ego çatışmaları yaşayabilmektedirler. Bu problemi çözmenin tek yolu ise profesyonel bakış açılarının geliştirilmesidir. Aynı zamanda konusunda uzman danışmanlarla çalışmak da işletmenin geleceği için yararlı olacaktır.

Stratejico, aile şirketleri ve küçük ölçekli işletmelerin kurumsallaşmasında, uzman danışmanları ile işletmenize yeni bir bakış açısı getirmektedir. Stratejico için hizmet veren danışmanlar, profesyonel bakış açıları ve iş dünyası hakkındaki tecrübeleri ile aile şirketleri içindeki prüzleri aşmanızda  sizlere yardımcı olmaktadır.

Aile şirketleri, kurumsal ya da küçük ölçekli şirketler, nasıl bir işletme sahibi olursanız olun, Stratejico iş dünyası ile ilgili merak ettiklerinizin cevabını vermek için bin dokuz yüz seksen yedi yılından bu yana hizmet vermektedir. Stratejico’nun uzman danışmanları yardımı ile iş dünyasında emin adımlar atabilirsiniz. Unutmayın, iş dünyası hakkında edinebileceğiniz gerekli tecrübe ve stratejik hamleler sizin de hayatınızı değişitebilir..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Şirketlerin ayakta kalabilmesi için en önemli etken samimiyettir. Bu sebeple samimi insanların oluşturduğu bir ekip her zaman başarıya odaklanır.

    YanıtlaSil
  2. Aile şirketleri aslında kurumsallaşmakta en sıkıntı yaşayan şirket modelleri. Özellikle şirket patronunun yeğeni veya oğlu, şirket içerisinde amca, baba hitap şeklini de kullanıyorsa o şirket kurumsal olamaz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.