-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » ISTANBUL BUSINESS SCHOOL

ads
ads
Bilginin ve bilimselliğin bizim adımıza konuştuğu bir toplum içerisindeyiz. Gelişen teknoloji toplumunda meslek sahibi olabilmek tek odak haline geldi. Beynin bilgiye açık olduğunun toplum artık farkında ve her gün sayısız bilgi ile onu dolduruyor. Fakat bu bilgileri kullanacak donanım maalesef yalnızca eğitim ile elde edilmiyor. Üniversite eğitimlerinin, meslek sahibi olmak için yeterli eğitim sağlamadığı tecrübe ile sabit. Böyle bir toplumda her meslek dalından kaliteli ve kalifiyeli elemana bitmek bilmeyen ihtiyaç doğuyor. Meslek adayları ise yalnızca o işi elde etmek için kendilerini yalnızca bilgiye ve bilmeye zorluyor. Fakat bilgi bilmeye zorlandığı için öğrenmek oldukça güç hale geliyor. Dolayısıyla eğitimin yanında öğretim sizin en büyük kozunuz olmalıdır. Ve bu koz size bilgiyi donanımlı olarak kullanabilme yetisi kazandırmalıdır.

ISTANBUL BUSINESS SCHOOL


              Deneyimler, iş tecrübeleri, yurt içi ve dışında katıldığınız eğitim programları, yüksek lisans ve doktora programları, sertifikalar size meslek hayatınızda bir ayrıcalık kazandırır. Bu konuda önem taşıyan bir bölüm olan İşletme Bölümü, eğitim programları açısından ele alınması gereken bir bölümdür. İşletme birçok dalı içerisinde bulunduran bir alandır bu nedenle uzmanlaşma oldukça önemlidir. İşletme dendiğinde akla ilk gelen şey, insan ihtiyacına ses vermektir. İnsan ihtiyacını karşılamak etkili ve verimli bir öğrenim sürecinden geçer. İşletme bölümü için öğrenmekten kasıt, insan ihtiyacını karşılayacak üretim faktörlerini kullanabilir hale gelmekten geçer. Yani, az önce sözü edilen bilgiyi donanımlı kullanabilmekten... Bu noktada yüksek eğitimin dışında kalan eğitim programları birçok meslek adayı tarafından tercih ediliyor. Bunların yanında sertifika programları ve yüksek lisans ve doktora programlarına da günümüzde üniversite eğitiminden sonra meslek adayları tarafından yoğun olarak yönelim hâkimdir. Eğitim ve öğretim programları, kişiye analitik bakabilmeyi, analiz edebilmeyi, çözüm üretebilmeyi, liderlik özelliği kazandırabilmeyi amaçlar. Özellikle, pazarlama, muhasebe ve işletme finansmanı gibi bilim dallarında yurtiçi ve yurtdışında birçok eğitim programı bulunmaktadır.


Genellikle öğrenciler tarafından tercih edilen 2017 eğitim programları arasında sıklıkla tercih edilen Istanbul BusinessSchool danışmanlığında gerçekleşen programlar, teoriden çok pratik bilgi kazandıran, liderlik vasfını gerçekleştirebilen, grup çalışmasına ve simülasyona önem veren, kitap ve ilgili makaleler ile teorinin pekiştiği programları içeren, bir danışmanlık şirketidir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.