-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bu Gösteriye Hayran Kalacaksınız.

ads
ads

Adam Sihirbazlıkta Devrim Yapmış !

Birçok sihirbaz gördük hepsi birbirinden yetenekli ama bu bambaşka bir sihirbaz. Bu gösteriyi hayretler içinde izleyeceksiniz.



Yabancı bir ülkede düzenlenen yetenek yarışmasında ki yarışmacı yaptığı üstün gösteri ile jüriyi ve seyircileri hayretler içinde bırakıyor.

Not: Bu video Facebook'dan "Sosyal Apaçi" isimli sayfadan alınmıştır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. sihirbazlık gerçekten yetenek isteyen bir meslek çünkü el çabukluğu her kişinin harcı değil. ama bunu gerçekçi ve şaşırtıcı yapmak daha da güzel yapıyor.

    YanıtlaSil
  2. Adam gerçekten Sihirbazlıkta Devrim Yapmış çok güzel bir gösteri izletti bize

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.