-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Evinizin Şıklığını Yansıtan Ev Aksesuarları Shuev’de!

ads
ads
Gününüzün büyük kısmını geçirdiğiniz eviniz, ruh haliniz ve hayat kaliteniz üzerinde doğrudan bir etkiye sahip. Evinde mutlu olanların iş hayatında, özel hayatında da başarılı olduğunu herkes bilir. Hal böyle olunca ev ve yaşam dekorasyonu ürünleri, estetik ve modern görüntüleriyle ön plana çıkıyor ve tüm odalarınızı renklendiriyor. 
Ev aksesuarları deyince akla ilk gelenler arasında vazo, çerçeve, biblo gibi eşyalar yer alır. Bunlar ufak ama evin tamamlayıcı unsurlarıdır. Kısacası evinizin temel parçalarını tamamlayan, boşlukları doldurarak dekorasyona ayrıntı katan tüm ürünler ucuz ev aksesuarları olarak değerlendirilebilir. Nasıl ki giysilerimizi takı, çanta ve ayakkabı gibi aksesuarları kullanarak farklılaştırıyorsak, mekanları da çeşitli eşyaları kullanarak güzelleştirebiliriz. Şamdanlar ile romantik bir ortam yaratırken, ferforje ürünler ile country bir tarz oluşturabiliriz. Ev aksesuarları için seçimler bireye ve hayal dünyasına göre değişkenlik gösterir. Evde en çok kullandığınız ve sevdiğiniz bölümden dekorasyon fikrini yürütmeye başlayabilirsiniz.


Evinizin Şıklığını Yansıtan Ev Aksesuarları Shuev’de!


Nevresim takımlarından küçük ev aletlerine, duvar aksesuarlarından avizeye, mobilyadan yemek takımına kadar çeşitlenen ev aksesuarları, evinizin aurasını değiştiriyor ve hayatınızı kolaylaştırıyor. Fonksiyonel olmasının yanı sıra dekoratif aksesuarlar olan bu ürünler, evinize kendinizden bir parça katmanıza yardım ediyor ve aile ve dost toplantılarını keyifli kılıyor.

Evlerde kullanılan dekorasyon ürünleri içerisinde vazolar, saksılar ve yapay çiçekler de yer alıyor. Porselen vazolar, birbirinden güzel saksılar ve salonlarınızda yer verebileceğiniz yapay çiçek modelleri ile siz de evlerinizde bahar havasını anımsatan bir şıklık sağlayabilirsiniz. Tıpkı vazo ve yapay çiçekler gibi birçok evde bulunan bir diğer ev eşyası da biblolardır. Biblolar ve küçük heykelcikler uzun yıllardır evleri süslemektedir. Seramik, porselen ya da metal malzemelerden üretilen biblolar özellikle modern salon aksesuarları olarak sıklıkla tercih edilmekte, birbirinden güzel modelleri ile ilgi çekmektedir. Ev aksesuarları arasında sevdiklerinizin resimleri ile süsleyebileceğiniz çerçeve modelleri de dikkat çekicidir. Duvara asılabilen ya da masa üzerinde kullanılabilen çerçeve modelleri ile siz de anılarınızı şık bir şekilde evinizde sergileyebilirsiniz.

Tek yapmamız gereken evimiz için doğru ev aksesuarları seçmek ve onu doğru amaçla kullanmak.


Siz de Shuev’i ziyaret ederek online alışveriş avantajlarının tadını çıkarın!


Yazar: Burak Bozdağ

Bir önceki yazımızda "Neden Yüksek Katlı Bina?" neden çok yüksek katlı binaların yapıldığına dair bilgiler içeren bilgilendirici bir yazımızdır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Güzel ürünleri var. Evimize bir kaç ürün aldık burdan gerçekten renk kattı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.