-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yeni Balayı Modası Seyşeller

ads
ads
Seyşeller Adaları, dünyanın en güzel plajlarından bazılarına ev sahipliği yapan resim mükemmel bir ada topluluğudur. Kendinizi bu büyüleyici adalardan birinde Seyşeller'in gerçek ruhunu hissetmek için en az iki keşfetmenizi öneririz. Harika bir aile oteli, romantik veya pastoral bir Seyşeller Turu arıyorsanız, Seyşeller'de bulacaksınız. Seyşeller Balayı Turu içinde uygun bir destinasyondur. Balayı çiftlerine özel uygulamalar ve ekstralar sunmaktadır.



Seyşeller Nerede ? Seyşeller, Afrika’nın doğusunda Hint Okyanusu’nda 115 tane granit ve mercan adasından oluşan bir adalar ülkesidir. Seyşeller, yıl boyunca görkemli güneşli günlere sahiptir. Burada en yoğun mevsim, yaz aylarında, günlerin daha uzun olduğu ve güneşin sadece biraz yağmur altında serinlediği ile ilişkilidir. Nisan ve Kasım ayları sıcak, nemli en susuz dönem Ocak, en kurak olan Temmuz'dur.




Mahe ve Praslin'in en büyük iki adasından oluşan bir kombinasyon, Seyşeller'in farklı peyzajlarını ve muhteşem plajlarını yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Seyşeller yorumları Adanın yaşamı hakkında otantik bir fikir edinmek istiyorsanız size tatil için yol gösterebilir. Köy yaşamının yavaşladığı La Digue'ye gitmeden önce Praslin'i ziyaret edin. Doğa severler, olağandışı milli parkların beklediği Mahe ve Silhouette'i içeren bir tatilten en iyi şekilde yararlanacaklar.



Seyşeller'in en büyük adası olan Mahé, aynı zamanda en yoğun, ülkenin nüfusunun% 90'ı burada ikamet ediyor. Seyşeller tatilimize çıkmadan önce aklımıza gelen sorulardan bir taneside Seyşeller Uçakla Kaç Saat sorusudur. Seyşeller uçakla yaklaşık olarak 10 saat civarında sürmektedir. Uluslararası havalimanı da burada bulunabilir, bu da maceranızı başlatmak ve bitirmek için mükemmel bir yer haline getirir. Pitoresk sahillerin ötesinde, yapılacak çok şey var. Morne Seyşeller Milli Parkı'nın muhteşem dağlarında, yükselen doruklar, küçük saklı koylara kadar inceltilir. Morne Blanc'a yürüyüş yapmak, Denizanası Ağacı ve etçil Seychelles Sütunu Fabrikası gibi nadir bulunan endemik bitkileri, zirve noktasına götürür. Burada, manzara nefes kesicidir.


Yazar: Fatih Simsek

Turizm , gezi ile ilgili yazılar yazmakta olup gezilecek yerler hakkında ve turlar hakkında bilgi içerikleri hazırlamaktadır.

Bit önceki konumuz da sağlıkla ilgili içeriğe yer verdik. "Şekeri düşüren gıdalar hangileri?" Şekeri düşüren gıdalar nelerdir?, Bununla ilgili beş adet maddeyi ziyaretçilerimize sunduk. İlgili bağlantıyı tıklayarak sayfamıza gidebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. seneye düğünümden sonra ben de burayı düşünüyorum. seyşeller çok seviliyor gidenler tarafından.

    YanıtlaSil
  2. Müthiş bir yer sadece balayı turu yerine normal bir turu var mıdır acaba?

    YanıtlaSil
  3. geçen ay gittim seyşellere harika bir yer. fırsatım olursa bir daha gideceğim.

    YanıtlaSil
  4. Belki şu anda balayı yapmayacağım ama Şeyseller gerçekten balayı için güzel duruyor, balayı yapacak olsam mutlaka değerlendirirdim.

    YanıtlaSil
  5. Seyşeller harika bir yere benziyor çok duydum ama gitmek imkan meselesi gibi duruyor

    YanıtlaSil
  6. seysellerin hari bir doğası varmış gerçekten çok iç açıcı ve romantik bence

    YanıtlaSil
  7. bence çok güzel bir yere benziyor. Tatil için balayı beklemeye gerek yok aslında

    YanıtlaSil
  8. Böyle bir yerde yaşamak isterdim. İşte en fazla tatiline gidebiliriz her şekilde görülmeye değer.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.