-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » A101 12 Ekim 2017 İndirim Zamanı

ads
ads

A101 aktüel ürün Katoloğu (12 Ekim 2017)


A101'de yeni indirimler sizleri bekliyor. 12 ekim 2017 Perşembe günü  fırsat dolu ürünler ile istediğinizi  bulabileceksiniz. 

A101'de 12 ekim Perşembe günü başlaması beklenmekte olan indirim günü fırsatları inceleyelim. İlk olarak bu hafta gerçekleşecek aktüel ürünlerde oldukça ilgi çeken ve özel ürünler yer almaktadır. Sözü fazla uzatmadan hangi ürünler bu hafta müşteri ile buluşacak. 

Markette satışa sunulması beklenen ürünler arasında özel ürünler dikkat çekici. Bunların arasında en başta gelen ürünler ise Telefon, televizyon ve kahve makinesine kadar fazla çeşitli ürünler yer almaktadır. 

Bu haftanın en dikkat çeken indirimli ürünü ise;  telefon, led tv, usb bellek, elektrikli süpürge, çay makinesi, kahve yapma makinesi, kızartma tenceresi, termos, öğütücü, ayakkabılık, çekmeceli dolap, çöp kovası, baskül, perde, battaniye, oyuncak, deterjan, ayakkabı, askılık ürünleri ve daha fazlası ile hizmete devam ediyor. 

Son dönemlerde gözlerimize çarpan aktüel ürün marketlerde "LED TV" satışlarının olduğunu görmekteyiz.

HI-LEVEL 50″ uhd uydu alıcılı LED TV, televizyon özelliklerinin yanında 127 cm ekran büyüklüğü ile, 4K ultra HD ekran yer almaktadır. Duvarınıza asma aparatı da yanında hediye olarak verilmektedir.  1749,00 lira peşin ödeme ile satılmakta olan bu ürün kredi kartına ise  6 taksit imkanı sunan ve  belirlenen kredi kartlarına 1819,00 liraya satılmaktadır. Daha fazla bilgi için mağazayı ziyaret etmeniz yeterlidir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.