-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hızlı ve Güçlü Torrent Oyun İndirme Sitesi

ads
ads
Hızlı indirme sunmak ve güçlü alt yapı ile bunu desteklemek her Torrent oyun sitesinin başlıca iki gerekliliği. Ancak her site maalesef bunları sunamamakta. Alt yapının yetersiz olması, torrent ile ilgili bilgilerin yetersizliği nedenleriyle hem kullanıcıları mağdur ediyorlar, hem de kendilerini bitiriyorlar. Sitemizde tam olarak istenilen, daha doğrusu gereken alt yapı sağlanmıştır ve yüksek hızla indirme imkanı sunulmaktadır.

Maksimum Hız İçin Özel İndirme Kanalları!


Torrent programının hız değişkeni bilinen indirmelere göre olanlardan çok farklı. Tamamen ayrı bir kanal oluşturup, o kanal üzerinden indirme yaptırılabiliyor. Güçlü alt yapımız sayesinde oluşturduğumuz kanal en yavaş internet bağlantılarında bile 500 kb/sn hız taahhüt etmektedir. Türkiye genelindeki hız ortalaması 1.5 MB/sn, eğer yeterince kullanım kotanız varsa büyük dosyaları çok kısa süre içerisinde indirebilirsiniz. Verilen her Torrent oyun indir linki özel indirme kanalına dahildir.

En İyisini En İyi Yerden İndirin!


Herkes en iyi oyunları indirmek istiyor, en güzel programları kurmak istiyor ancak bunu sadece doğru site aracılığıyla başarabilirsiniz. Sitemizde torrent kategorisi dahil olmak üzere sunulan her torrent ücretsizdir ancak lisanslıdır da. Yani ücretsiz olarak kullanabilirsiniz ve pro avantajlarından yararlanırsınız. En iyi olduğumuzu biliyoruz ve bizi ziyaret eden herkes de aynı fikirde. Sitemizi görmek ve arşivimizi incelemek için https://www.torrentabi.com/ adresine giriş yapınız

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Bu siteyi hiç duymamıştım. Genelde torrentz'ten indiriyorum ama iyi bir alternatif olabilir bu da.

    YanıtlaSil
  2. güzel bir siteye benzeyor ilk fırsatta üye olup deneyeceğim bu yeni siteyi

    YanıtlaSil
  3. Torrent ayrı bir olay, sektör de diyebiliriz. Güncel oyunları paylaşmak önemli.

    YanıtlaSil
  4. Torrent oyunlari programla falan indirirsrniz aman dikkst edin kapatmayi unutmayin. Ayni sekilde baskasida sizden cekiyor. Kotaniz bitiverir

    YanıtlaSil
  5. Oyunlarımı yıllardır torrentten çekerim. Gerçekten para vermeye gerek yok.

    YanıtlaSil
  6. torrentler her zaman hayat kurtarıcı olmuştur :)

    YanıtlaSil
  7. güzel bir siteye benziyor zaten torrent sitelerini bu alanda azaltmaya çalışıyorlar iyi oldu benim açımdan

    YanıtlaSil
  8. Hep Torres'ten oyun indiririm gayette hızlı inerler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.