-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Şok Marketteki İndirimleri sokaktuel.net ile Takip Edin

ads
ads
Marketlere girmek bazen oldukça korkutucu olabiliyor. Öncesinden iyi bir motivasyon yaşamak zorunda kalabiliyorsunuz bazen. Karşılaşacağınız fiyatların korkutuculuğu kadar aradığınızı bulmak için çok fazla efor sarf etmeniz de gerekebilir. O yüzden buna hazırlık yaparak karar vermeniz yerinde oluyor. En azından çalışıyorsanız, işten yorgun argın gelmişseniz ve mutfak bom boş sizi bekliyorsa bu daha da sancılı olabiliyor.

Bu konuda kolay uygulamalardan yararlanılabilir. Öncellikle alışverişe çıkmadan önce bir Şok Aktüel alıp ihtiyaç tespiti yaparak işe başlayabilirsiniz.  Bütün ürün grupları özelliklerine göre sıralanmış ve ne istediğinizi bilmenize yardımcı olacak şekilde dizayn edilmiştir. En önemlisi ürünlerin üzerinde var olan etiketlerle gittiğinizde şaşırtmayacak fiyatlardır.

ŞOK MARKET de raflar oldukça sade düzenlenmiştir. Pırıl pırıl tezgahlar her haliyle mükemmel bir hijyenin olduğunu gösteriyor. Işıklandırılmış mekanlar ürünleri olduğu gibi görebilmenize, ürünler üzerinde ki yazıları okumanıza, son kullanma tarihlerini görmenize olanak sunuyor. Birçok market de loş ışıklarda romantik alışveriş değil bilinçli alışveriş yapma olanağını oluyor.

Böyle olunca tabi ki bu market tercih ediliyor. Çünkü tüketici bilinci gelişiyor ve insanlar tükettiği ürünlerin öncelikle kendi sağlıkları için önemli olduğunu biliyorlar. Hem kaliteyi hem de fiyat uygunluğunu bir arada bulmayı kendileri için öncellik olarak tercih ediyorlar.


Adı olan, pahalı olan ve bundan kaynaklı kaliteli olduğunu söyleyen marketlerin aksine popüler reklam arayışına girmeden sadece kaliteyi önemseyerek kendisini anlatan bir anlayış söz konusu. En iyi tanıtımı da tüketicinin kendisi tercih ederek yapıyor zaten. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.