-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yasaklı Sitelere Giriş Programı

ads
ads
Yasaklı Sitelere Giriş Programı
İnternet üzerinden yasaklı sitelere giriş yapabilmek için program kullanabilir veya DNS ayarlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Günümüzde her gün onlarca siteye erişim yasağı getirilmektedir. Bu sitelere giriş yapmak için birtakım yöntemleri uygulamanız gerekiyor. Bu yöntemler sayesinde yasaklı sitelere giriş yapabilecek ve rahat bir şekilde dolaşabileceksiniz. Öncelikle internette Proxy ayarlarını değiştirebileceğiniz programlar yer alıyor.

Bu programları bilgisayarınıza yükledikten sonra, sizlere yeni bir IP numarası atıyor. Bu IP numarası sayesinde DNS ayarlarınız değişiyor ve sitelere erişebiliyorsunuz. Oldukça kolay ve güvenli bir yöntemdir. İnternette gezerken güvenli bir şekilde gezmek ve kişisel bilgilerinizi gizlemek istiyorsanız, bu programlardan yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz olarak piyasaya sürülen bu programlardan dilediğinizi kullanabilirsiniz. Manuel olarak çalıştıracağınız bu programlar, IP adresini değiştirme yaramaktadır. IP adresi, internet üzerinde size ait olan bir numaradır. Kimlik numarası gibi düşünebilirsiniz. Bilgisayarınızın ve internet hattınızın kimlik numarası da bu IP numaralarıdır. Bu yüzden sörf ederken bu numaraları gizlemeniz, sizin güvenli bir şekilde dolaşmanızı sağlayacaktır.

Yasaklı sitelere girişi elle DNS ayarlarını değiştirerek yapabilirsiniz. Bu işlemde programa ihtiyacınız yoktur. Ağ Bağlantıları ayarlarına girerek, burada bulunan TCP/IP numaralarını değiştirmeniz, internet üzerinde bulunan bütün engelli sitelere giriş yapmanıza olanak tanıyacaktır. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken konu, IP adreslerini sağlam yerlerden almanızdır. Bu yüzden Google DNS, Open DNS ve Norton DNS ayarlarını kullanmanızı öneririz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Hotspot telefondada kullanıyorum çok güzel ve etkili bir program.

    YanıtlaSil
  2. yasaklı sitelere giriş icin pek cok vpn markası var piyasa da ancak bunalrdan hangisi daha iyidir acaba bilemiyorum. incelemek ve buna göre karar vermek gerekli

    YanıtlaSil
  3. Birçok kişinin başına gelebilecek anahtar kaybetme,
    unutma gibi durumlarla karşılaştığınızda içeri giremezseniz size yardımcı olması için bir çilingir çağırabilirsiniz.
    Ustalar, kapılarınıza dikkatl bir şekilde müdahale ederek, kapılarınızın hiçbir şekilde zarar görmemesini sağlamaktadır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.