-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kayıkçı Tesisat ile Tıkalı Kanal Açma

ads
ads
Kayıkçı Tesisat ile Tıkalı Kanal Açma
Bir anda pimaşınızın tıkandığını görebilirsiniz. Çünkü bazı yapıların eski olması nedeniyle veya farklı sebeplerden dolayı pimaşlar özelliğini kaybeder ve belli süreler sonra tıkanabilirler. Bu herkesin başına gelmeyebilir. Ama bazen hiç ummadığımız anda karşılaşabiliriz.

Pimaş tıkandığında size mutlaka bir belirti verecektir. Örneğin su gitmeyebilir veya duvarda bir nemleme ve sızıntı görebilirsiniz. Veya daha farklı belirtiler gözünüze çarpabilir. Bu tür durumlarda acilen pimaşın açılması gerekir.


Çünkü pendik pimaş açma ve pimaş tıkalı ile maalesef su istediği noktaya gidemediği için bir çok sorunu da beraberinde getirir. Gerek su taşmaları, gerekse de duvar içinde sızarak dışarıya doğru nemlenmeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

EN İYİ ÇÖZÜMLERLE KAYIKÇI TESİSAT YANINIZDA


Tıkalı kanal açma ve pimaş açma gibi konularda uzmanlığını kanıtlayan Kayıkçı Tesisat, İstanbul Anadolu yakası, Pendik ve Kocaeli yakınlarına hizmet vermektedir. Her gün büyüyen müşteri networkü ile siz değerli müşterilerine en güzel hizmeti vermeye devam ediyor.
Sizde böyle durumlarla karşı karşıya kaldıysanız veya bir gün benimde başıma gelebilir diye düşünüyorsanız, tek yapmanız gereken Kayıkçı Tesisat'ın telefon numarasına kayıt ederek onlara ulaşmak olacak.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. benim başıma geldi çok zor bir iş kesinlikle uzmak ekip yapmalı

    YanıtlaSil
  2. ihtiyacımız var arıyacağım umarım iyi fiyat verirler çok kötü koku oluyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.