-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 2018 Burç Yorumları ve Özellikleri

ads
ads
Burçlar günümüzde hala popülerliğini korumakta, kimileri inanmaya ısrarla devam ediyor kimileri de bunların insan hayatına hiçbir etkisi olmadığını ileri sürmekte. Bize kalırsa burçyorumları 2018 yılında dahi konuşuluyor ve birileri tarafından ısrarla etkili olduğu savunuluyorsa gerçeklik payı olmaması için hiçbir neden yok.

            Terazi burcu 2018 yılı yorumu öncesinde Terazilerin karakteristik özelliklerine de göz atmak gerekiyor. sabırlı, dengeli, iyi niyetli ve daha da önemlisi insan seven bir burç var karşımızda. Her iki tarafa eşit mesafede yaklaşmak ve dengeyi korumak için çok fazla çaba sarf ediyorsunuz ve bu durum zaman zaman sizleri yıpratabiliyor. Yeni dönemde daha rahat olacağınız ve gerçekten hayatın tadını çıkartacağınız anlar sizleri bekliyor olacaktır.

2018 Burç Yorumları ve Özellikleri



            Yay burcu 2018 yılı yorumu da dikkat çekici görünüyor… Renkli hayatınız, özgür ruhunuz ve eğlenceye olan düşkünlüğünüz sizleri kimi zaman yalnızlaştırabiliyor. Kabul edelim yalnız kalmayı sevdiğiniz dönemler de oluyor ancak bu yıl sizin yılınız olacak ve yepyeni bir ilişki ile kendinizi tanıma fırsatı bulacaksınız. Eskileri bir kenara bırakıp karşınıza çıkan kişiye fırsat vermekten kaçınmayın çünkü bu yıl hayal ettiğiniz birçok şey gerçekleşecek. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.