-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Adana'nın 5 Meşhur Şeyi

ads
ads
Ülkemizin güzel şehirlerden olan "Adana"nın birçok meşhur güzellikleri bulunmaktadır.  Adana başkadır. Ve bundan dolayı  Adana'ya ait  5 güzellikten iF ailesi olarak bahsedeceğiz.

Adana'nın  5 Meşhur Şeyi


1. Adana Kebabı:  Adana kebabını bilmeyen yoktur ve en çok sevilen kebapların arasında türkiyenin her yerinde bulunmaktadır. Lezzet ve tat olarak unutulmaz gıdalardandır.

2. Varda Köprüsü:  Adana ilinde bulunan diğer ismi ise Alman köprüsü olarak da söylenen muhteşem mimarilerdendir. Uzunluğu ise 200 metre civarındadır. Ve Adanın en ünlü köprülerindendir.

3. Motorsiklet Kulüpleri: Bilgidğiniz bu çevrede oldukça  fazla motosiklet bulunmaktadır ve tutkunları oldukça fazladır. Bu yönüylede kendine ayrı bir hava katıyor.

4. Şırdan:  Bir  yiyecektir ve sabahları yendiği zaman daha çok lezzet veren nadide Adana şehrine özel bir yiyecek

5. Kıvanç Tatlıtuğ: Son olarak milli yakışıklı olan sanatçı adana yöresinin en sevilenlerindendir. ve ayrıca ülkemizin birçok yerinde hayranları vardır.

Bir En5 içerikli yazımızda >>  Kediler Neden Kendilerini Yalar?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.