-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Fi Çİ 2. Sezon 6. Bölüm (puhutv)

ads
ads

Fi Çi 2. Sezon 6. Bölüm Fragman


Fi 2. Sezon Çİ 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.


Fi Dizisinin fragmanını izlemek için aşağıdaki "puhutv"inin orjinal bağlantısını kullanarak izleyebilirsiniz.

Fi Çi 2. Sezon 6. Bölüm Fragmanını İzle.


https://www.youtube.com/watch?v=sMMCCtUvfFI

Fi Dizisi günümüzün en çok izlenen internet dizileri arasında yer almaktadır. Fi 2. sezon 6 bölümü ile 27 Aralık 2017 Çarşamba günü "puhutv'de!" izleyebilirsiniz.

Fi Çi'yi Puhutv'den izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

https://puhutv.com/fi-detay?utm_mediu

Fi Çi Dizi Hakkında: 


Azra Kohen’in en fazla satışı gerçekleşen üçlemesinden alıntı yapılan Fi Çi Pİ'nin kitabından uyarlanmıştır. Diziyi sadece Puhutv'de izleyebilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde izleme imkanına sahipsiniz.

Fi Çi Dizinin 2. Sezon 5. Bölümü İzlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

https://puhutv.com/fi-ci-5-bolum-izle

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça kaliteli isimlerden oluşmaktadır. İşte o İsimler: Ozan Güven, Seranay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi ve Osman Sonant.. Dizi Ay yapım tarafından sunulmaktadır.



Aslında dizinin bu kadar çok tutmasının nedeni İnternet dizisi olması ve sansürün olmaması ve gerilimin bol olması, süpriz çıkışları ile ve de çok iyi oyuncu kadrosu ile ilgi çekmiştir. Ve zamanımızda artık İnternet dizilerini daha çok görmeye başlayacağız ancak bu televizyon dizilerinin üstüne çıkacağı anlamına gelmez ancak bunu zaman gösterecektir.

Fİ dizisi hayranlarına kötü haber:

Bu sezon final yaparak dizi tamamen bitecektir. Azra Kohen bu konu ile ilgili açıklama yaparak. Her şeyin para kazanmak olmadığı ve bazı durumlarda bazı şeylere dur demek gerektiğini ifade ederek dizinin 2. sezonun da final yaparak biteceğini vurguladı.

Tags: Fi, fi dizisi, fi çi, çi dizi, fi çi fragman izle, fi çi son bölüm, fi çi yeni bölüm, fi çi 2. sezon son bölüm.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.