-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sıfır bir "bir zamanlar adana'da"

ads
ads

Sıfır bir "bir zamanlar adana'da"

Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" Dizisi

Sıfır bir bir internet dizisidir. Ve canlı olarak yayınlandığı site ise Blutv. Yeni bölümleri canlı olarak izlemek için ilgili site adresine gidebilirsiniz.

Dizi kısa ve ama öz konuları ele alan oldukça kaliteli bir dizidir. Dizi internet üzerinden yayınlandığı için rtük sorunu taşımamaktadır. Bu sebeple dizi içeriğinde sigara gibi sahneler mevcuttur.

Sıfır bir bir zamanlar adana'da dizisi kısa zamanda oldukça popüler hale gelmiştir. Ve milyonlarca izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Malesef  dizinin  bölümlerini yayınlayamıyoruz. Telif hakkı nedenleri ile.

Hikayesi: Sıfır bir dizisi genel suç dizilerinden daha farklı pozisyonda yer almaktadır. Dizilerden veya filmlerden alışmış olduğumuz bir intikam, hırsızlık vb şeyleri anlatmıyor. Derin bir içerik ile sosyokültürel alana gönderme yapmaktadır.

Dizide bir kaç insanın haksızlıklar karşısında susmak yerine haksızlıklara karşı mücadelesini anlatmaktadır. Ve edinilen zaferler sonrasında oldukça mutlu oluyorlar ve yetime, yoksula, yaşlıya, çaresize yardım ediyorlar.

Aslında bu dizi bazı ülkemizin bazı kesimlerinde gerçekten de yaşanan olayları ve bu gibi durumları konu alıyor. Yani her ne kadar dizi de olsa gerçeğe dayalı yanı da bulunmaktadır. Bu sebeple dizi çok kısa zaman içerisinde en çok izlenen internet dizileri arasında yerini almış bulunmaktadır.

Sıfır bir dizisinin başrol oyuncuları ise "Özgür Meriç", "Cihangir Ceyhan", "Savaş Satış"

Bu oyuncular hakkında daha fazla bilgi verme gereği duymuyoruz zaten diziyi izleyince karakterlerin çok iyi oyunculuklarını göreceksiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.