-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kız Çocuklarının Vazgeçilmezi Barbie Oyunları

ads
ads
Çok küçük yaşlardan başlayarak ilerleyen yaşlara kadar birçok kız çocuğu tarafından en çok tercih edilen oyunlardan biri olan Barbie Oyunları günümüzde birebir olarak oyuncaklarla oynanmak yerine internet üzerinden oynamaya başlamış bir oyundur. İnternet üzerinde Barbie bebekler ile oynanabilen bu oyun için Türkiye'de en çok tercih edilen sitelerden birisi Kız Oyunları Sitesi olmaktadır. Site üzerinde kız çocuklarının Barbie bebekleri ile hayal dünyasını genişletebilecek yüzlerce farklı uygulama sunulmaktadır. Uygulamalar sırasında çocuklar Barbie ile alışveriş gerçekleştirebilirken kimi zaman onu farklı giysilerle süsleyerek modayı uygulamaktır. Kim zaman Barbie ile araba kullanırken kimi zaman size Barbie'nin çocuklarını giydirerek anne oyunu oynayabilmektedirler.

En Sevilen Barbie Oyunları Burada

Türkiye'de kız çocuklarının en sevdiği sitelerden biri olan Kız Oyunları sitesi, Barbie oyunları noktasında onlarca farklı alternatif sunarken en sevilen uygulamaları arasında da Barbie ile arkadaşlarının yaptığı farklı etkinlikler yer almaktadır. Barbie pijama partisi veya bebek Barbie yaş günü gibi etkinlikler ile birlikte Barbie'nin Güzellik Salonu etkinlikleri ve makyaj uygulamaları kızların çok ilgisini çekmektedir. Barbie ve kız Kardeşleri ile birlikte oynayabileceği oyunlar ile Barbie'nin mezuniyet prensesi gibi oyunlar çocuklar için uzun ve keyifli bir zaman geçirme imkanı sağlamaktadır. Misal olarak sitede sunulan Barbie ve kızkardeşleri oyununda karakter seçimi yapıldıktan sonra bu karakter üzerinde saç stili, kıyafet ve ayakkabı gibi farklı kombinasyonlar denenerek alışverişin tadı çıkarılabilir.

Kız Çocuklarının Vazgeçilmezi Barbie Oyunları


Farklı Meslekler İle Barbie Oyunları

Çok farklı mesleklerin küçük yaşlarda öğrenmesini sağlayan Barbie oyunları meslek oyunları kapsamında alternatiflerle birlikte aynı zamanda zevkli bir oyun zamanı oluşturmaktadır. Barbie bu farklı oyunlar sırasında kimi zaman öğrenci olurken kimi zaman bir restoran işletmeyi tercih etmekte veya bir prenses olarak yaşamayı tercih etmektedir. Site üzerindeki oyunlarda çocuklar bazen Barbie’yi bir stil uzmanı olarak görürken bazen de uzayda bir kahraman olarak görebilmektedir. Bazı oyunlarda Barbie çok güzel bir geline dönüşürken bazı oyunlarda ise yemek tarifleri sağlayarak bir aşçıya dönüşmektedir. Tüm bu alternatiflere siteden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Kaynak: http://www.kizoyunlari.org

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.