-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hava ve Kara Yolculuğu İçin Koltuk Seçimi

ads
ads
Hava yolculuğu en rahat yolculuklardan biridir. Hava yolculuğu ile seyahat etmek yolcuya zamandan kazandırır ve rahat bir yolculuk keyfi sunar. Bazı insanlar uçaktan korkabilir ancak korkulacak herhangi bir durum yok. Çünkü en güvenli ulaşım aracı olarak hava yolları gösterilir. Bunun haricinde ön bilgi edinerek Uçak Koltuk seçme hakkınızda bulunmaktadır. Uçak ile yolculuk sırasında daha önceden herhangi bir koltuk seçimi yapmadıysanız herhangi bir yer özellikle acil çıkış bölümü de denk gelebilir. Genel olarak yolcular bu bölümü istemezler. İlk sıralardan olmasını isterler. Bu sebeple önceden yer ayırtıp ve koltuk seçimini uzun veya kısa mesafeli uçuşlar için yapabilirsiniz. Bu sayede rahat bir uçuş keyfini yaşamış olursunuz. 

Hava ve Kara Yolculuğu İçin Koltuk Seçimi


Uzun mesafelerde mutlaka Hava Yolculuğu kullanılır. Avrupa ülkeleri veya daha uzak bölgelere gitmek için hava yolu kullanılır. Bu mesafelerde rahat etmek için mutlaka önceden yerinizi ayırtarak koltuk seçimi yapmanızı tavsiye ederiz. 

Bunun haricinde ülkemizde en çok tercih edilen yolculuklardan biri de  kara yolculuğudur. Kara Yolculuğu çok uzun mesafeler hariç ülke içinde kısa mesafeler için kullanılmaktadır. Aracınız ile başka bir şehre gitmeyi düşünüyorsanız öncelikle iyi bir uyku uyumanız ve 2 veya 3 saatte bir hem kendinizi hemde aracınızı dinlendirmeniz gerekir. Böylede varacağınız yere daha rahat şekilde varırsınız. Bununla birlikte aracınızın bakımını yaptırmanız ve herhangi bir eksiğiniz varsa gidermeniz yolculuk açısından çok önemlidir. 

Bununla ilgili bilgileri edinmek için yolculuğa çıkmadan önce araştırma yaparak nelerin gerektiğine dair bilgiler edinmeniz gerekir. Bir şehirden bir şehre gitmek ne kadar sürer. Şehirler arası otobüs biletleri ne kadar? Uçak biletleri hakkında, uçak koltukları hakkında detaylı bilgileri edindikten sonra yola çıkmanız ve özellikle kara yolculuğun yaparken, aracınız ile yapacaksanız mutlaka uykunuzu tam olarak aldıktan sonra direksiyon başına geçiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.