-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yargıç Filmi (2014)

ads
ads

Yargıç ( The Judge ) 2014 Filmi


17 Ekim 2014 Cuma günü ülkemizde vizyona giren muhteşem filmlerden bir tanesi. Gösterime girdiği günden itibaren izleyiciden tam puan alarak en çok izlenen filmlerdendir. Orjinal ismi "The Judge" olan sinema filmi Drama tarzındadır. Yargıç filminin oyuncu kadrosu oldukça yetenekli ve iyi oyunlardan oluşmaktadır onlardan bazıları:

"Robert Downey Jr. , Robert Duvall , Vincent D'Onofrio , Vera Farmiga , Leighton Meester" yönetmen koltuğunda ise "David Dobkin" senerist "Bill Dubuque" ile 2 saat 41 dakika süren ve soluksuz izleyebileceğiniz bir yapıttır.


Yargıç ( The Judge ) 2014 Filminin özeti:



Hank Palmer, bir savunma avukatı olarak görevini yapan titiz bir memurdur. Hayatını belli bir kısmını geçirdiği memleketini ziyaret eder. Doğduğu şehre gitmesinin tek nedeni aslında annesinin hayata gözlerini yummasıdır. Ve cenaze töreni düzenlenir. Son yolculuğuna uğurlamak için yola çıkar. Ancak annesinin ölümüyle babasının ilgisi olacağını düşünür.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.