-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Çok Faziletli Bir Salavat

ads
ads
Her bir Müslümanın Ramazan-ı Şerif ayı mübarek olsun. Ramazan ayı 11 ayın sultanıdır ve bu ayda yapılan hayır hasenat buna benzer iyilikler özellikle sadaka, zekat,  kılınan namazlar kat kat daha fazla insana  sevap kazandırmaktadır. 

En değerleri  ay olan Ramazan-ı Şerif ayını çok iyi  değerlendirmek lazımdır. Bu ay içinde hasta olmayanlar, tutmaya  gücü yetenler oruç tutmalı ve bol bol iyilikler yapmakla beraber, nafile namazlar, özellikle kaza namazlarını kılmaları çok iyi olacaktır.

Bununla birlikte  ağzımızda durmayacak devamlı Allah'ı zikredecektir. Bildiğiniz herhangi bir zikri kalbinizden geçirerek  yada  dil ile  söyleyebilirsiniz.  Allah'ın 99  ismi ile Yüce yaratıcıyı anmak en güzeli olacak ve bu şekilde de  dileklerde dualarda bulunabilirsiniz. 

Kainatın  Efendisi  Hz. Muhammed Mustafa (sallallahu aleyhi vesellem) Efendimize salavat  getirmekte çok önemlidir. O'nun sevgisini ve şefaatini kazanma yolunda ilerlemiş  oluruz. Birçok salavat vardır.  En kısa olanı ise Allahümme salli ala seyyidina muhammed bu en kısa olanıdır. Ve buna benzer  ve daha uzun sayfalar dolusu  uzunlukta   farklı salavat  çeşitleri vardır ve bunların faziletleri ise  farklı  farklıdır.  

Bu konumuzda ise  "100 Kere Okunması halinde Cehennemden Fidye Olan Bir Salavat" nasıl çekilir    Arapça ve  Türkçe olarak sizlere sunacağız.

Salavat-ı  Şerife Arapça olarak okunması daha faziletlidir. Ancak size hangisi kolay geliyorsa  onu seçerek okuyabilirsiniz. 


Arapça okunusu:

Çok Faziletli Bir Salavat

Türkçe Okunuşu:

Allahümme salli alel fatihil hatimi seyyidine muhammedivveale alihi vesaletelleniheyete lehekemale nihayete likemelike veaddikemaleh.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.