-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Miyuki Boncuk Modellerinde Yeni Çeşitler

ads
ads
Dünyaya Japonya’dan yayılan ve birçok kültürde “hazine” olarak görülen miyuki boncuk modellerinde yeni çeşitler Prestij Boncuk’ta. Hammaddesinin sadece Japonya, Hiroşima’da bulunabilmesi ve etkileyici renkleri, görünümleri sebebiyle miyuki boncuklar oldukça değerli taşlardır. Bileklik, oyalama, süs sarkıcı ve fenerlerinde, çeşitli takı, aksesuar ve biblo yapımlarında kullanılmaktadır. Miyuki boncuklardan takılar yapmak kolay bir iş değildir, uzun süreli çalışma ve pratik gerekmektedir.

Miyuki Boncuk Modellerinde Yeni Çeşitler


Takı tasarım ile ilgilenen kimseler kum boncukları dolayısıyla miyukiyi örmeyi daha kolay öğreneceklerdir. Kum boncukları ile hemen hemen aynı ebatlarda (2 mm – 3.5 mm) olan miyukinin farkı daha dayanıklı, daha renkli ve elbette değerli olmasıdır. Bu boncuklardan yapılan takılar gerçek el emeği olmaları nedeniyle yüksek fiyatlarda satılırlar.

Miyuki Boncuklarda Sınırsız Çeşitlilik

Miyuki boncuklarının ismi Japonya’daki takı tasarım kültüründe devrim niteliğinde bir yenilik yapan Miyuki firmasından gelmektedir. 1949 yılına kadar cam, taş, metal ve plastik boncuklar ile takı tasarımı yapılmaktaydı. Miyuki firması sadece Hiroşima’da bulunan özel toprak türünden elde ettiği cam ile bu kum boncuklarını üretmiştir. Başka hiçbir kum boncuğu miyuki kadar dayanıklı ve göz alıcı olmadığı için kısa sürede sektörde bilinen bir isim haline gelen Miyuki, bugün tüm dünyada birincil tercihtir. Miyuki boncuk modellerinde yeni çeşitler daima Prestij Boncuk web sitesinde bulunabilir. Yüzlerce farklı renkten oluşan devasa bir katalog sizi karşılayacak. Bu çeşitlilik sayesinde takı tasarımında herhangi bir kısıtlama olmaksızın hayal gücünüz ile göz alıcı takılar ortaya çıkarabilirsiniz.

Miyuki Boncuk Modellerinde Yeni Çeşitler 2


Prestij Boncuk’ta miyuki boncuklar için başlangıç seti de bulabilirsiniz. Bu set daha önce kum boncukları ile çalışmamış kimselerin deneyim kazanmaları için eşsiz bir eğiticidir. İçeriğinde tasarım için baştan sona tüm gerekenler mevcuttur. Deneyim kazandıktan sonra miyuki boncukları ile yapabileceklerinizin sınırı yok.

Esasen cam ve dolayısıyla kumdan imâl edildiği için miyuki boncuklar, plastik ve bazı metal alaşımlarından yapılan boncuklar gibi cilt sağlığına zararlı değildir. Her yaştan, her cilt tipinden kimse miyuki boncuk takılarını güvenle kullanabilir. Prestij Boncuk’ta miyuki boncuk modellerinde yeni çeşitler, yüzlerce renk seçeneği uygun fiyatlar ile sizleri bekliyor. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.