-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Türkiye’ nin En Seçkin Üniversitelerinden Onaylı Sertifikayı Online Eğitimle Alın

ads
ads

Kariyerinizi geliştirmek ve alanınızda daha akademik bir düzeyde bilgi edinebilmek için Türkiye’nin online eğitim sektöründeki en önemli markası Campus Online ile dijital temelli akademik eğitim alabilirsiniz. Sistem dahilinde kolay bir şekilde üniversite onaylı ve ‘ıslak’ imzalı sertifika alma hakkına sahip olunabiliyor. Temel işleyişi yapısı çerçevesinde yapacağınız başvurunuz kapsamında ilgili alana ilişkin olarak eğitim alabilirsiniz. Bu eğitim sürecini belirlenen programa göre tamamlamanın ardından sınava katılım hakkı kazanılıyor. Bu sınava dijital ortamda dahil olunarak, başarılı bir şekilde sonuç alınması durumunda üniversitenin onayı bulunan ve ıslak imzalı sertifikayı almaya hak kazanılabiliyor.

Türkiye’ nin En Seçkin Üniversitelerinden Onaylı Sertifikayı Online Eğitimle Alın


İnternet ortamı üzerinden banka havalesi ödeme seçeneği ya da kredi kartı seçeneğini kullanarak, Campus Online’ da sunulan 10 farklı alandaki onlarca farklı online eğitim seçeneğinden herhangi birisine başvuru yapılarak, eğitimi satın alabilme imkanı bulunur. Daha sonra internet üzerinde sistemde yer satın alınan eğitim programına özel olarak hazırlanmış olan eğitim videolarını eğitim süreci içerisinde istenen zaman ve istenen her yerden kolay bir şekilde izleyebilme imkanı bulunuyor. İnternet bağlantısının sağlanabildiği her noktadan, dilediğiniz zaman eğitimi tamamlayabilme hakkınız bulunuyor. Bu süreçte internet üzerindeki eğitim videolarını izleyerek tamamladığınız eğitim sürecinize ilişkin uygulanacak sınava da yine internet ortamından katılım gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu sistem dahilindeki bir eğitim sistemi sayesinde artık iş ya da sosyal yaşamdan geri kalmadan çok basit şekilde üniversite onaylı sertifika sahibi olarak, hem kariyerinize katkı sağlayabilir hem de akademik eğitim düzeyinizi geliştirebilirsiniz.

Çok geniş bir kategori yelpazesinin bulunduğu Kampüs Online sisteminde Türkiye’ de faaliyet gösteren ve dünyada eğitim alanında büyük başarılara imza atmış olan ODTÜ, İTÜ, Ankara Üniversitesi ve Acıbadem Üniversitesi gibi büyük üniversitelerinde aralarında yer aldığı 30’ u aşkın başarılı devlet ve özel üniversitelerinin uzman eğitmenleri tarafından hazırlanan eğitimlerden faydalanabilirsiniz. Bu şekilde alacağınız eğitiminde dünya standartlara uygun olduğundan kariyerinize önemli bir katkı sağlamış olursunuz. Bu internetin en güçlü ve en dinamik eğitim yapısını sunan akademik sisteme istediğiniz zaman katılım gerçekleştirerek, eğitiminizi daha da güçlendirebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.