-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Cuma Mesajları (2018) Resimli Sözler

ads
ads

22 Haziran 2018 Cuma Günü Mesajları Resimli ve Sözlü Cuma Mesajları

2018 Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları, sözlü Cuma mesajları, en yeni mesajlar, en güzel mesajlar, sözlü, resimli cuma mesajları...


İslam aleminde Cuma gününün ayrı bir önemi vardır. Cuma günü Müslümanların bayramıdır. 2 tane bayram Ramazan ve Kurban bayramlarının dahilinde ise her hafta İslam alemi için Bayram günü sayılan Cuma günü çok mübarek bir gündür. 

Cuma namazı ergenlik dönemine girmiş hür olan tüm Müslümanlara  farzdır. Ancak delilere, çocuklara, çok ağır hastalara ve yolcular ise gerekirse terk edebilirler. 

Cuma gününün  değerini iyi bilmek gerekir. Çünkü bu günde yapılan günahlarda sevaplarda 2 kat yazılır. Özellikle cuma günü boy abdesti almak, temiz elbiseler giymek ve güzel kokular sürünmek Hz. Muhammed (s.a.v) sünnetlerindendir.

Bugünlerde özellikle akraba ziyaretleri yaparak onların gönlünü hoşnut etmeli, hastalarımız varsa onları ziyaret edip dualarını almamız gerekir. Hastaların duaları kabul olunur ve cuma gününde öyle bir an vardır ki o ana denk gelinirse dua ret olunmaz. Bol bol dua ediniz. Genel olarak İslam alimleri bu vaktin hutbe ile namaz arasında olduğunu söylemektedirler. 

Neyse fazla uzatmadan Cuma mesajlarını sizlere sunalım cuma mesajları az ve öz olacak bir kaç tane resimli bir kaç tane ise sözlü olarak cuma günü mesajlarını aşağıdan görebilirsiniz. 

  1. RESİMLİ CUMA MESAJI

Cuma Mesajları (2018) Resimli Sözler

2. RESİMLİ CUMA MESAJI


Cuma Mesajları (2018) Resimli Sözler

2018 22 Haziran Cuma günü sözlü mesajlarından bir kaç tanesi:


"Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar"

"Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun"

Tüm Müslümanların cuma gününü kutluyor ve ziyaretçilerimize de hayırlı cumalar diliyoruz. iF ailesi. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.