-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » İndüksiyon Döngü Sistemi Hakkında

ads
ads

İndüksiyon Döngü Sistemlerinin Kullanım Alanları hakkında bilgi.


Birçok insan işitme kaybı yaşamaktadır. Bunların arasında yüksek derecede olanları da vardır, normal derecede işitme kaybı yaşanlar da vardır. Bu yüzden bu kişiler toplum için de yani sosyal hayatlarında iletişim kurmada zorluk ve sıkıntılarla başbaşa kalırlar.


İndüksiyon Döngü Sistemi Hakkında

Nedir bu İndüksiyon Döngü Sistemi?




Kısaca İndüksiyon Döngü Sistemini açıklayalım: Belkide daha önce duymamıştırsınız. Ancak avrupa ülklerinde bu çok yaygındır. Şu zamanlarda da ülkemizde de yaygın hale gelmeye başlamıştır. Ve bu avrupa ülkelerinde zorunludur. İşitme cihazı kullanan kişiler için tasarlanmış olan ve dışarıdaki birçok sesi duymak yerine ileişimde olduğu kişinin sesini direk duyarak ileişimi çok kolay halke getiren bir sistemdir. Yani dışarıda olan diğer seslerden etkilenmiyorlar ve direk olarak konuşan bir insanın sesini elektromanyetik dalgalar ile kişiye net bir şekilde iletir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Abdurrahman Kısa28 Haziran 2018 19:31

    İndüksiyon döngü diye başlığı gördüğüm zaman direk kendime Nedir bu İndüksiyon Döngü Sistemi? diye sordum ve yazınızdaki işitme cihazındaki ses sistemini nasıl geliştiğini öğrenmiş ve indüksiyon döngü sistemi hakkında detaylı bilgilere eriştim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.