-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Minik Leyla'nın babasına şok telefon geldi.

ads
ads

Minik Leyla ile ilgili haber geldi.

Müge Anlı'nın sunmakta olduğu tatlı sert televizyon programında Minik Leyla'nın babasına sok eden bir telefon geldi....

Leyla ağrıda kaybolmuştu. Kaybolan ufak kız çocuğundan son dakika haberi 22 Haziran 2018 Cuma bu saatlerde geldi. Şok edici haber...

Uzun zamandan beri kayıp olan Leyla'nın babası Müge Anlı ile Tatlı Şert programında araştırma içindeyken bir telefon geldi..

"Leyla Elimizde Başınız Sağolsun"

Arayan kişi bir kadın ve özel bir numaradan arayarak "Leyla elimizde başınız sağolsun" dedi..

Gelen bu telefonun ardından kısa bir süreliğine şok olan aile bireyleri özellikle Minik Leyla'nın amcası olan Yusuf bey "İnanmıyoruz bu numaraya. Özel numara çok arıyordu ama konuşmuyorlardı. Bu kez konuştular" ifadesinde bulundu.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.