-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Erkek Pantolon

ads
ads
Erkek pantolon denilince akla pek çok pantolon türü gelmektedir. Bunlar içerisinde kumaş, kot, keten ve buna benzer malzemelerden üretilen modeller yer almaktadır.


Erkek pantolon modelleri içerisinde günlük yaşam için en uygun olan kot pantolonlardır. Özellikle genç yaştaki erkekler tarafından sıklıkla kullanılan bu pantolonlar spor tarzı sevenler için oldukça idealdir. İş dünyasında olan ve sürekli klasik giyinmek durumunda kalan erkekler için ise kumaş pantolonlar erkek pantolon modelleri arasında daha fazla tercih edilmektedir.

Erkek Kot Pantolon

Erkek pantolon çeşitleri içerisinde kot pantolonlar günümüzde farklı renk seçeneklerine sahiptir. Son yıllarda erkekler için üretilen yazlık kot pantolonlarda da farklı renkler kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle modayı yakında takip eden tarz sahibi erkekler tarafından ilgi gören bu pantolonlar giyen kişiye şık bir görünüm kazandırmaktadır. Stil sahibi erkekler için kot pantolonlar gömlekler ve tişörtler ile birlikte giyildiğinde başarılı bir kombin elde edilmektedir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.