-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Evinize Sinema Sistemi Kurmak

ads
ads
Evinize Sinema Sistemi Kurmak Artık Çok Ucuz
Genel olarak herkesin hayalinde bir ev sinema sistemi kurmak yatar. Fakat ev sinema sistemlerinin genel olarak fiyatları oldukça yüksektir. Bu yüksek fiyatların ana nedeni ise hoparlörlerden kaynaklanmaktadır. Çünkü hoparlörler bir sinema sisteminin en önemli parçasıdır. Dolayısı ile hoparlörler pahalı olduğunda istenilen ev sinema sistemi kurulamaz.

Bu durumda yapılması gereken ise iyi bir piyasa araştırması ile kendinize uygun olan hoparlörleri kendinizin bulmasıdır. Bu anlamda tercih edebileceğiniz site sayısı oldukça azdır. Çünkü bu alanda hizmet veren site ya da mağaza sayısı yetersizdir. Olanlarda yüksek fiyatlar ile müşteriyi sömürmeye çalışmaktadır. Dolayısı ile çoğu insan için ev sinema sistemi bir hayal olarak kalmaktadır.

Kaliteli ve alanında uzman firmalar sayesinde hoparlör fiyatları gibi daha pek çok konuda yardımcı oluyor ve en güzel sinema sistemini kurmanıza yardımcı oluyor.


Birçok farklı modellerin olduğunu ilgili yerlerden araştırma yaparak görebilirsiniz. Üstelik her model farklı bir kaliteyi içerisinde barındırmaktadır. Fiyat olarak da oldukça ucuzdur. Bu hoparlörlerden istediğinizi seçerek kendi ev sinema sisteminizi kurmaya başlayabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Küçük bir görsel eklemişsiniz logitech'in en iyi modellerinden bir tanesi, onu sinema sistemi olarak kullanılabilir.

    YanıtlaSil
  2. sinema salonunda oldukça görgüsüz ve kaba insanlar olduğundan eve bu sistemi kurmak daha faydalı olavcak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman dikkat yalnız, sinema salonundakileri eleştirirken, siz de ses sistemini abartıp komşuları rahatsız etmeyin :)

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.