-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » iphone uygulamalarında bildirim işareti kaldırma

ads
ads

İphone bildirim işaretleri nasıl kaldırılır?


İphone  cihazlarınızda yüklenmiş durumda bulunan uygualamalara ait   mesajlar  yahut bildirim işaretleri nasıl iptal edilir. Bu konu hakkında kısa ve öz anlatım ayarlar haberin devamında..

Yüklenmiş olan veya kullanmadığınız uygulamalar  iphone cihazınızda yer alabilir ve bununla birlikte bildirimlerde gelmeye devam eder. Bu bildirimler genel olarak sizleri pek ilgilendirmez ama ekranda gözükebilir. Bu sebeple de can sıkıcı bir durum söz konusu olabilir. İphone uygulamalarındaki bildirimleri  iptal etmek gerekir. 

iphone uygulamalarında bildirim işareti kaldırma


Bu bildirimler  sayı olarak ekrana yansımaktadır. Uygulama bidirim işaretini kaldırmak için  aşağıdaki adımları takip edin.

İPHONE UYGULAMA BİLDİRİMLERİNİ DEVRE DIŞI BIRAKMAK İÇİN...



  •  Ayarlar kısmından başlayarak devam edin...


  •  Bildirimler bölümüne gelin

  •  Hangi uygulamadan bildirim gelmesini istemiyorsanız o uygulamaya girin.


  • Uygulama sekmesinde  yer alan  göster ( bu ayarı kapatın )


Kullanmadığınız  uygulamalar var ise yukarıdaki yöntem ile sizi rahatsız eden bildirimlerden kurtulmak için bildirimleri iptal edebilirsiniz. 




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.