-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kaliteli Oyun Haberleri

ads
ads

Günümüzde büyük bir kesime hitap eden video oyunlar artık mega bir sektör haline gelmiş durumda. Eskiden sadece genç yaşa hitap eden bu sektör artık her yaşa hitap etmekte ve milyonlarca oyuna sahip bir durumdadır. Buda haliyle insanları ilgili sektör için haberleri takip etmeye iten bir durumdur. Oyun haberleri, güncelleme notları, oyun incelemeleri ve oyun tavsiyeleri gibi bir çok kategoriye ayrılabilecek durumda olan oyunlar için haberler kendi kitlesini oluşturmuş ve geleceğe damgasını vuracak şekilde ilerlemeye devam etmektedir.

Haberleri, İncelemeleri

 Özellikle e-spor sektörünün gelişmesiyle daha da büyüyen bu kitle için yapımcıları takip etme fırsatı sunan bu tarz haber siteleri bir çok oyuncuyu mutlu etmektedir.

Örneğin; Bir çok oyuncusu bulunan çevrimiçi MOBA oyunları her hafta yeni güncellemeler almakta ve bir çok oyuncu bu güncellemelerde nelerin değiştiğinden haberdar olmak için güncelleme notları gibi sayfalara göz atmalıdır.
Yada steam üzerinden oynanan PUBG, epic games tarafından sürekli geliştirilmeye devam edilen Fortnite gibi oyunlarda nelerin değiştiğinden emin olmak zorundadırlar.
Örneklendirecek o kadar çok oyun var ki! Hepsini yazmaya kalksak işin içinden aylarca çıkamayız. Bu noktada hayatımızı kolaşlaştıran ise;
Oyun haberleri sitelerini takip etmek her oyuncunun işini fazlasıyla kolaştırmaktadır. Bu tarz siteleri takip ederek sizde oyun dünyasındaki son gelişmelerden haberdar olabilir, aynı oyunu oynadığınız kitleye erişme şansına ulaşabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.