-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kurumsallığın Vazgeçilmezi Yaka Kartı

ads
ads
Çağımızda ulaşılan yaşam tarzı, kendisine ait yeni standartlar oluşturmuş durumda. Yaşanan teknolojik, teknik ve kavramsal gelişmelerin, olağanüstü bir hızda olması, sürekli olarak standartların da yükselmesine sebep oluyor. Ticari açıdan hizmet sunumlarının da, bu yenidünyanın yeni koşullarına uyum sağlaması ise kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle iş yerlerinin kurumsal yapıda olması ve hizmet sunumlarını bu yapı çerçevesinde gerçekleştirmesi, tüketicilerin tüm sektörlerden beklediği hizmet yaklaşımı haline dönüşmüş durumda. Ticarethanelerde hizmet sunumu gerçekleştiren herkesin, bir yaka kartı ile isim ve unvanlarının tüketiciye gösterilmesi, kurumsal yapının dışa yansıyan en önemli ve ilk unsurlarından bir tanesi.

Tüketicide ilk izlenimi oluşturan yaka kartı, aynı zamanda kurulan ilk ilişkinin de samimi temeller üzerine oturmasını sağlayan bir araç. İsmen ve unvanıyla sormadan tanıştığı kişiden, amacı doğrultusunda hizmet talep edebilme rahatlığına kavuşan tüketici, bu durumu hem olumlu karşılıyor ve hem de tüm işyerlerinden bu yapıda bir hizmet beklentisi içerisine giriyor.

Bu anlamda yaka kartı, amacının çok üzerinde bir misyon yüklenmiş bir araçtır. Özellikle çok farklı birim ve sayıda personelin çalıştığı işyerlerinde, hem personellerin birbirlerinin kim olduğunu anlamaları açısından ve hem de tüketicilerin kendilerine hangi uzmanlık alanında hizmet sunan personel olduğunu anlamaları açısından büyük faydalar sağlıyor. Başlangıçta sadece basit bir araç olarak hayata geçirilen yaka kartları, zaman içerisinde yüklendikleri işlevsellikler nedeniyle, günümüzde artık işyerlerinin vazgeçilmez bir ekipmanı haline dönüşmüş durumda. İşyerinin kendisine ve vizyonuna ait çağrışımlar taşıyan yapıda yaka kartları, personellerin kendisinde de güven oluşturucu bir etki oluşturuyor.

Aynı zamanda oluşturduğu görsellik, kurumsallık imajının tüketiciye en doğru şekilde yansıtılması açısından etkili bir araç olmasını sağlıyor. Tüm bu detayların ışığında yapılan çalışmaların sonucunda, edinilmiş geniş birikim ve deneyimlerimiz, yaka kartlarının tasarım ve üretimlerinde yüksek boyutta özen gösterilmesi sonucunu oluşturmuştur.  Beklenti ve taleplerin en doğru şekilde karşılanabilmesi amacıyla, çeşitli malzeme ve tasarım örnekleri halinde oluşturduğumuz yaka kartı portföyümüz, işyerlerinin ihtiyaç yapılarına uygun olarak yeni tasarım ve geliştirmelere açık bir şekilde üretiliyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Yaka kartı hem şirkete ait ilk izlenimin yaratılması hem de kişi açısından önemli. Tasarımına özen gösterilmeli kesinlikle

    YanıtlaSil
  2. Anthony Hopkins16 Temmuz 2018 15:40

    yaka kartı sohbetleri kısaltmak için faydalı bir özellik. Çalışanlar çalışma ortamı dışında farklı bir ortama girdikleri zaman takıyorlar. Özellikle şirkete giriş çıkışlarda bu kartlar kullanılmakta.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.