-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Otağtepe Gezisi Ve Faydalı Bilgiler

ads
ads
Gezmeyi çok seven birisi olarak daha önce gitmediğim yerleri önce internetten araştırırım. Bu kez de Otağtepe’ ye gitmek istedim. Nasıl gidiliyor, nasıl bir yer diye bakayım dedim. Araştırırken karşıma kişisel bir  bloh çıktı ve yazdığı yazıyı okudum. İstediğim bütün bilgileri edindim ve bu sayede bende oraya güzel bir gezi düzenledim. Arkadaşlarımla bu muazzam manzarayı seyrettim. Otağtepe ’ de çekmiş olduğu resimleri de paylaşmış sitenin yazarı. Bu fotoğrafları görünce bende gitmem lazım buraya diye düşündüm. Gerçekten fotoğraflardaki kadar güzel bir yer. İstanbul’ da bulunan güzide yerlerden birisi burası, İstanbul’ a geldiğiniz zaman buraya mutlaka uğrayın derim. Denizin mavisi, boğaz köprüsü ve vapurların birleştiği bu kareyi görmenizi isterim. Bu yazıyı bizlerle paylaşan arkadaşa da tekrar tekrar teşekkür ederim.



Bu yazıyı okuduktan sonra başka nereleri gezmiş, nerelerin yazılarını yazmış diye siteyi gezdim. Daha bir çok yer bulabileceksiniz. Hatta daha da yazacağını düşünüyorum. Gitmek istediğiniz güzel yerlerle ilgili yerleri bulmak mümkün

Bunların dışında bizim işimize yarayacak bir çok faydalı program tanıtan ve yükleyebilmemiz için set up dosyasını paylaşan arkadaşımız, mühendis ve mimarların özellikle işine yaracak çizimprogramı  olan Visio’ yu bizlerle paylaşmış ve kullanımını da anlatmıştır. Yaptığı bazı projeleri de bizlere sunarak örnekler göstermiştir. Kısaca siteye girdiğiniz zaman çok şeyler öğrenmiş olacaksınız.

Bilgi edinilen site aktif değildir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.