-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Akbank Kurye Takip Sorgulama

ads
ads

Akbank uzun yıllardır hayatımızda yer alan en profesyonel bankalardan biridir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sürekli kendisini yenileyen ve yepyeni uygulamalar ile müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefleyen Akbank, kredi kartı gibi bizzat müşterinin evine götürülen ürünlerini kurye vasıtası ile müşterilerine iletmektedir. Böyle bir hizmetin olması vasıtasıyla kredi kartlarını talep eden müşterilerin kartlarının ne zaman kendilerine ulaşacağını takip etmeleri önemli bir durum halini almıştır. Dolayısıyla online olarak kartlarınızın gönderilip gönderilmediğini, kargonun hangi aşamada olduğunu, hangi firma ile taşınacağını ve buna benzer daha birçok bilgiyi öğrenebilmeniz sağlanmaktadır.

http://www.kredinotu.name/ sayesinde Böyle bir hizmetin olduğunu biliyoruz fakat birçok müşteri bu işlemi nereden yapacağını, öğrenmek istediği bilgilere nereden sahip olacağını pek bilmemektedir. Dolayısıyla Akbank müşterileri için kurye takibi bu denli kolay olmasına karşın karmaşık bir işlem yumağı halini almıştır. Bu yazımızda sizlere Akbank kurye takibinizi ne şekilde ve nereden yapabileceğinizi kısaca anlatacağız.

Akbank Kurye Takibi Yapmanın Yolları

Akbank tarafından gönderilen ve kuryeye verilen kredi kartı ya da banka kartı gibi ürünlerin kartlarının gönderim sürecine girip girmediğini ve kurye aşamalarının tek tek takibinin yapılabilmesini sağlayacak birden fazla yol vardır. Bu yolları şu şekilde izah edebiliriz:

1    -      Kullandığınız tarayıcı üzerinden Akbank resmi web sitesine kurye takibi yapabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirebilmek adına sizlerin Akbank direkt şifrenizin olması gerekmektedir. Akbank web sitesine girerek “Başvurum Nerede?” butonuna tıklayın. Kullanıcı adı kısmına müşteri numaranızı yazarak şifre kısmında da Akbank direkt şifrenizi kullanarak giriş yaptığınızda kartınız kuryeye verilmiş mi, verildiyse neredeymiş öğrenebilirsiniz. Ayrıca başvuru talebinizin ardından gerçekleşen her işlemi de online olarak takip edebilme fırsatını yakalamış olursunuz. Bu işlem sayesinde kredi başvurularınızın da hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz.

2   -      Kurye takibinizi yapmak amacı ile 444 25 25 numaralı Telefon Şubesi hattını arayabilir ve size yakın şubelere giderek bilgi alabilirsiniz.

3   -      Akbank’ın resmi web sitesinden yapabileceğiniz çeşitli başvurular ile de kurye takibi hakkında bilgi alabilirsiniz. Akbank web sitesinde yer alan “Bize Ulaşın” formunu doldurarak yardım alabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.