-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Boyhood (2014 ) Çocukluk Filmi

ads
ads

Çocukluk - Boyhood Filmi


Yapımı : 2014 - ABD
Tür : Dram
Vizyon: 2014
Süre: 162 Dakika
IMDb: 9.0
Yönetmen : Richard Linklater
Oyuncular : Ethan Hawke , Ellar Coltrane , Patricia Arquette , Lorelei Linklater , Megan Devine
Senaryo : Richard Linklater
Yapımcı : Anne Walker-mcbay , John Sloss

2014 Yılı En iyi Filmi - ( Boyhood )

Günümüz sineması oldukça  gelişmiş durumda ve çok iyi filmler karşımıza çıkmaya başladı.  Bu konumuzda  tanıtacağımız film 2014 yılına damgasını vuran nadir filmlerdendir. Filmin adı "Boyhood - Çocukluk" Dram ağırlıklı olan  bu sinema filmi 18 Temmuz 2014 vizyon tarihidir. Henüz bu zamana göre çok  yeni bir film olmasına karşın bir çok izleyici tarafından tam puan almıştır.  Çocukluk filmi oldukça yenilikçi ve şaşıracağınız kalitedir. En kısa zamanda bu filmi kaçırmamanız hemen izlemenizdir.  IMDb sıralamasında 10 üzerinden 9'luk bir rakamla adeta zirveye oturmuştur.


Boyhood (2014 ) Çocukluk Filminin Özeti:


Bir çocuğun küçüklük döneminden ilkokul ve lise yıllarına kadarki zamanı konu almaktadır.  Geçmişte  anne ve babası ayrılmış ve sorunlar yaşamaktadır.


 Linklater’in kız evladı ile  Lorelei Linklater’ın rol aldığı  oldukça  sinir eden bir  kız kardeşi Samantha ile olan yaşamına göz gezdiriyoruz.. Mason’a küçüklükten ta  ergenliğe gelene dek 12 senelik  hayat hikayesine  hep beraber eşlik ediyoruz.


Boyhood, Boyhood filmi, çocukluk, çocukluk filmi, 2014 filmleri,  Boyhood 2014, Boyhood 2014 filmi, çocukluk 2014, çocukluk 2014 filmi, sinema, beyazperde, film tanıtım, ımdb 9.0 filmler


Boyhood - Trailer Fragmanını izle..




Not: Bu video "YouTube Filmleri" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.