-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Her Başvuruda Özgeçmiş En Önemli Unsurdur

ads
ads

Genellikle iş başvurularından bildiğimiz Cv, Latince orijinal açılımı CurriculumVitae, Türkçe özgeçmiş olarak tanımlanır. Özgeçmiş hazırlamak başlı başına bir sanattır veya öyle olması gereklidir. Her konuda olduğu gibi, birçok adayla rekabete gireceğiniz bir başvuru sırasında, sizinle ilgili ilk ve en önemli izlenimi özgeçmişiniz oluşturur. Bu sebeple rakiplerinizin önünde bir yer elde etmek, daha özgeçmiş aşamasında kendinizi diğer adayların önüne çıkarabilmek ise, CV’ ye gösterilen özenle mümkün olur. Bu sebeple web sitemizde bulunan cv oluştur bölümü, başarılı ve doğru bir cv’ yi nasıl hazırlayabileceğinizi tüm detaylarıyla anlatan bir şekilde hazırlandı.

Cv oluştur bölümümüz kendisine özgü kuralları olan, dikkat edilmesi gereken birçok unsuru barındıran bir olguyu derinlemesine analiz ediyor. İş dünyası içerisinde özellikle rekabetin yoğun şekilde yaşanması, işgücünün fazla olması gibi sebeplere dayalı olarak, adaylardan ve devamında çalışanlarından bekledikleri de bir kriterler tablosunun ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu kapsamda bir iş başvurusu sırasında dikkat edilmesi gerekenler, işverenlerin ne istediği gibi konular önemli hale geliyor. Bu kapsamda değerlendirilerek, cv içerisinde tüm bu detayları üslubunca ve olması gerektiği kadar yer verilmiş halde olması, işverenler tarafından adayın daha tanışmadan dikkate değer olmasını sağlıyor. Böylece adaylar arasından birçok rakibi, daha CV aşamasında geride bırakarak, başvurunuzda şansınızı oldukça yükseltmiş oluyorsunuz. Bazı durumlarda sadece iyi hazırlanmış bir cv, pozisyon için daha güçlü birçok adayın elenerek kişiyi şanslı hale bile getirebiliyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.