-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İsimli Kolye

ads
ads
Ülkemizde isimli kolye oldukça fazla kullanılmaktadır. Özellikle sevgililerinin birbirine olan aşklarını bu tarz hediyelerle pekiştirmektedir. Tabi ki sadece sevgililer ya da evli kişiler değil, arkadaşına basit bir hediye almak için kullanan kişilerde mevcuttur. Genellikle isimli kolye denince, kişilerin kendi isimleri yazıldığı düşünülmektedir. Bu her zaman doğru olan bir kanı değildir çünkü bazı kişiler kaybettiği bir yakınını veya en basit olarak annesinin ismini yazdırmış olabilir. Siz de isimli kolye modelleri için https://www.sanroza.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İsimli Kolye Nasıl Yaptırılır?

İsimli kolyeleri internet ortamından veya gümüşçü mağazalarından yaptırmak mümkündür. Genellikle bu tarz isimli kolye olaylarında gümüş daha sağlıklı olmaktadır. Tabi ki altında kullanılabilir fakat şuan ki altın kurları düşünüldüğünde, gümüşe oranla oldukça pahalı olacaktır. Bunun için gümüş daha sağlıklı bir seçimdir.

İsimli Kolye

İsimli Kolye Çeşitleri Var Mı?

İsimli kolye çeşitleri oldukça fazladır. Kişilerin sadece isimleri yazılabildiği gibi, eğer istenirse sonsuzluk şeklinde iki sevgilinin ismi yazılabilir. Bunun dışında kalp, aşk motifleri, değişik sayılar gibi birçok model ve çeşit mevcuttur.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.