-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Desenli Hemşire Formaları Çok Sevildi!

ads
ads

Son yıllarda hemşirelerin kullandıkları formalarda meydana gelen değişim sizin de dikkatinizi çekmiştir. Yeni  desenli hemşire forması modelleri şıklıklarıyla adeta göz kamaştırıyor. Bu tasarımlar arasında en çok sevilenler ise desenli kumaşlardan dizayn edilen modeller oldu. Şirin desenlerle taçlandırılmış olan tasarımlar halen büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.

Bu modeller arasında renkli kumaşlardan hazırlanan üniforma modellerinin özel sağlık kuruluşları tarafından da sıklıkla tercih edildiğini belirtmekte fayda var. Daha renkli ve daha dinamik bir duruş sergileyen renkli hemşire kıyafeti çeşitleri arasında üst bölümü desenli ve alt parça da sade olarak hazırlanmış tasarımlar da mevcut.

Sağlık Sektöründe Renkli Üniforma Dönemi

Yan bölümünde cepler bulunan ve kullanışlı olması ile de ön plana çıkan modeller sağlık sektöründe artık daha fazla kullanılıyor. Bu arada tesettür hemşire forması ya da hamile hemşire forması gibi ürün modeller de seçenekler arasında yer alıyor. Tüm bu tasarımlar kaliteli kumaşlardan üretildiğinde çok daha etkileyici ve şık bir duruş alıyor. Ayrıca forma modelleri farklı yaka kesimleri ile de dizayn edilebiliyor.

Artık bu tür tasarımları temin etmek için özel siparişle diktirmeye gerek kalmadı. Çok daha ekonomik bir yöntem olan online sipariş ile en şık hemşire forma modelleri satın alınabiliyor. Üstelik internetten satın alındığında ödenmesi gereken ücretin de çok daha düşük rakamlardan oluştuğunu da belirtmek gerekiyor. Peki, online olarak hangi adres daha uygun fiyat sunuyor?

Hemşire Formalarında Uygun Fiyat Avantajı

Gayet makul rakamlarla ödeme yaparak en şık forma modellerine kolaylıkla sahip olunabilir. Bunun için www.hepsimedikal.com.tr adresine de tıklayabilirsiniz. Çünkü az önce sözünü ettiğimiz desenli kumaşlardan hazırlanan tasarımlar da dahil olmak üzere, bu sitede onlarca farklı model mevcut. Bununla birlikte önlük modelleri gibi farklı medikal giyim ürünlerine de ulaşılabiliyor.


Cerrahi takımlar, doktor önlükleri ya da öğretmen önlükleri için de bu sitenin yüz güldüren fiyatlar sunduğunu belirtebiliriz. Ayrıca sitede hızlı kargo uygulaması yer aldığından siparişler çok kısa bir süre içerisinde ulaştırılıyor. Ödeme kolaylıkları ya da ücretsiz kargo fırsatları gibi çeşitli avantajlar da mevcut.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.