-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » La Roche Posay İle Cildinizi Koruyun

ads
ads
La roche posay dermotolojik bir markadır. Markanın ürünleri sadece eczanelerde ve yetkili bayilerde satılmaktadır. Markanın kurucusu cilt bakımına oldukça önem vermiştir. Bu sebeple ürünlerini Paris şehrinde çok gelişmiş yapıya sahip laboratuarlarında özenli bir şekilde üretmektedir. La roche posay markasının en önemli ürünü termal sularıdır. Markanın termal suyunun genel amacı cildi temizlemektir. Kullanıcılar tarafından hem cilt temizleyici hem de makyaj temizleyici ürün olarak kullanılmaktadır. Bu termal su marka tarafından formüle edilmiş özel bir içeriğe sahiptir. Bu şekilde cildin tüm kusurlarını tedavi etmeye yardımcı olmaktadır. Marka bu iyileştirici özelliğe sahip olan termal suyunu tüm ürünlerinin içerisine eklemiştir. Bu şekilde markanın tüm ürünleri cilt iyileştirici bir özelliğe sahiptir.
La Roche Posay İle Cildinizi Koruyun

La Roche Posay İle İyileştiren Makyajı Keşfedin
La roche posay markasının cilt bakım kremi, yüz yıkama jelleri, vücut bakım kremleri ve güneş bakım kremlerinin yanı sıra makyaj malzemeleri de bulunmaktadır. Markanın tüm makyaj malzemeleri termal su içermektedir. Ayrıca dermatolojik olarak test edilmiş olan makyaj ürünleri cilt üzerinde hiç bir alerjen etkiye sahip değildir. Bu sebeple de özellikle hassas cilde sahip olan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Markanın cilt bakım ve makyaj ürün çeşitleri Reçete sitesinde mevcut olup, sizde ürünleri https://www.recete.com/la-roche-posay/  sitesini inceleyerek ürünleri satın alabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.