-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İşletme ve Pazarlama Dünyasına Dair Her Şey Tek Platformda

ads
ads
Ticari düzeyde yeni bir Pazar oluşturarak ya da mevcut bir pazarda ürün veya hizmetlerin satışa döndürülmesi eylemi olarak genel tanımı bulunan pazarlama uluslararası ortak dil olarak kabul edilen İngilizce’ de ‘marketing’ olarak biliniyor. Günümüz teknoloji dünyasında da genellikle bu kavram üzerinden pazarlama olgusu,  araştırma, hedefleme, taktik pazarlama ve kontrol gibi farklı aşamalardan oluşur ve her bir aşama mutlak profesyonel deneyim gerektirir. Teorik düzeyde pazarlamanın öğrenilmesiyle, deneyimler üzerinden hareket edilmesi daha başarılı sonuçlar elde edilebileceği tartışmasız bir gerçektir. İşte bu noktada işletme ve pazarlama üzerine hem akademik alanda hem de reel pazardan deneyimler üzerine bilgi aktarımının gerçekleştirildiği işletme bloğu ilgisine büyük bir avantaj sunuyor.

İşletme ve Pazarlama Dünyasına Dair Her Şey Tek Platformda


Ticaret dünyasının bel kemiğini oluşturan muhasebe, finansman, üretim yönetimi, pazarlama ve tabii ki yönetim ve organizasyon gibi alanlara özel geniş içerikli konularıyla, sektörde faaliyet göstermek isteyenlerin yoluna ışık tutuyor. İşletme ve ticaret temelinin en başarılı şekilde oluşturularak, hedeflere çok daha emin adımlar ile yürümek isteyenler için sektörel deneyimin avantajlarından yararlanabilme fırsatı sunuyor. İşletme alanında doktora yapmış ve alanında uzun yıllara dayanan deneyimin getirdiği bilgi birikimiyle bu alanda yol gösterici arayanlar için Sezgin Koyun tamamen profesyonel düzeyde bilgi, deneyim ve tavsiye aktarımlarında bulunuyor.

Günümüze yön veren sosyal medya, internet gibi alanlarda evrimleşen pazarlama konusunda değişen çağ şartlarına göre nasıl hareket edilmesi gerektiğinden, sektöre ilişkin en yeni gelişmelere dair güncel bilgileri tek bir platformdan kolayca en doğru şekilde bulabilmeye yardımcı oluyor. Ticaret ve işletme dünyasının değişim hızına uyum sağlamak ve hedeflerde her zaman başarıya ulaşmak isteyenler için altın değerinde önemli bilgi ve haberlere kolay şekilde ulaşmak isteyenler için eşsiz bir platform sunuyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.