-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Her Yaşa Hitap Eden Şık Ve Rahat Hırkalar

ads
ads
Bahar ve kış aylarında hırka modelleri yapısal ve biçimsel farklılıkları sayesinde her yaşa ve zevke hitap eder. Kadın, erkek ve çocukların her zaman tercih ettikleri hırkalar tişört, gömlek, sweatshirt gibi üst giyimlerle birleştirilince hem şık hem de rahat olmalarını sağlar. Soğuk kış aylarında kabanların veya montların altına giyilebilen hırka modelleri klasik seven ya da spor giyinmeyi sevenlerin aradığı her modele ve renklere sahiptir. 

Her Zaman Şıklığını Ve Rahatlığını Hissedeceğiniz Erkek Hırka Modelleri

Erkek hırkalar düğmeli, fermuarlı ve kapüşonlu olarak tasarlanır. Yaka kısımlarında da farklılık gösteren hırkalar balıkçı yaka, V yaka, bisiklet yaka ve katlanabilir modellere sahiptir. Dar ve bol kesimlerde üretilen hırkalar her yaştan kesime hitap eder. Klasik giyimlerde tercih edilen düz renkli triko formundaki hırkalar günlük hayatta ve iş hayatında kullanılan modellerdir. Daha genç kesimlere hitap eden spor çizgili ve motifli hırkalar spor tarzda giyinenlerin beğenisini toplayan modellerdir. 

Her Yaşa Hitap Eden Şık Ve Rahat Hırkalar


Farklı Kesimlere Ve Modellere Sahip Kadın Hırka Modelleri

Farklı kesimlerde tasarlanan kadın hırkalar uzun kısa ve panço sitilinde triko hırka modelinde tasarlanmaktadır. Farklı yaka kesimlere sahip olan hırkalar klasik ve spor giyimlerinize uyum sağlar. Düz renkteki hırkaları kalem etek ve kumaş pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Salaş uzun hırka ve katlanabilen yakalı modelleri tişört veya atletlerin üzerine kombinleyerek spor tarzınızı yansıtırsınız. 

Rengârenk Ve Şık Çocuk Hırkaları

Kapüşonlu, çiçekli, geometrik desenli ve panço tarzında triko çocuk hırka modelleri her yaş grubuna hitap eder. Soğuk ve serin günlerde çocukların içini ısıtacak hırkalar şirin ve farklı modelleriyle çocukların tarzını yansıtır. Sizde aradığınız hırka modellerini https://tr.uspoloassn.com/bayan-triko/  sitesinden bulabilirsiniz. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.