-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Faydalı Bilgiler (bilgikilavuzu.com) Tek Adresiniz

ads
ads
Zamanımızda artık birçok bilgiye İnternet üzerinden ulaşmaktayız ve bunun için sağlam kaynaklardan bilgi edinmek bizler için çok önemli. Bizlerde bu yazımızda iF ailesi olarak gerekli bilgiler ve daha fazlasını da bulabileceğiniz özgün ve kaliteli Faydalı Bilgiler ile donatılmış sağlam kaynak olan
"bilgikilavuzu.com" web sitesinden bahsedeceğiz. 

Oldukça  geniş bir bilgi  ağı ile aradığınız hemen hemen birçok bilgiye tek tıkla  ulaşabileceğiniz faydalı bilgiler edinebileceğiniz  geniş yelpazede hizmet veren ve bilgilerin sağlamlığı konusununda kendisini ispatlamış ve bundan dolayı  binlerce insanın ziyaret ettiği ve faydalandığı bir platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu gibi siteleri siz değerli okuyucularımıza duyurmaktan memnuniyet duymaktayız. Kategoriler arasında, sağlık alanından tutunda,  dekorasyon, teknoloji, moda, eğitim, insan, yaşam, genel kültür, faydalı bilgiler, turizm, seyahat, psikoloji ve kendinizi  geliştirebileceğiniz bölüm ve daha fazlası ile karşınızda.

Faydalı Bilgiler (bilgikilavuzu.com) Tek Adresiniz


Günümüzde  arama motorunda arama yapıldığında insanlar haliyle ilk olarak ilk sırada çıkan siteye girerler ve ikinci ve 3. ve ilerisinde olan sitelere  kolay kolay göz atmazlar.  Ancak  kaliteli ve iyi bir hizmet veren site bazen son sıralarda da olabiliyor. Kısacası demek istediğim en üst sırada yer alan site her zaman sizin aradığınızı bulabileceğiniz anlamına gelmez ve bulamayacağınız anlamına da gelmez.  Birçok site  ve  onlarca hatta milyonlarca  site var her biri farklı  farklı bilgiler sunar ancak her birinden farklı farklı bilgiler görebilirsiniz ancak hangisi doğru diye tereddütte kalabilirsiniz.  Bunun için birçok sitede  aynısı veya  benzer içerik var ise  doğru bilgi veren siteyi bulmuş olmalısınız. Ancak fazla arantıya gerek kalmadan direk  önerdiğimiz siteden aradığınızı bulabilirsiniz. Örnek olarak ne çok insanların  merak ettikleri konulardan biri biyografidir. Bu sebeple iki kişinin biyografisini kısaca sizlere sunuyoruz. İyi okumalar.

Cahit Arf Kimdir?

Belkide bu yazıyı okuyana kadar biraz sonra vereceğimiz bilgiden habersiz olduğunuzu anlayacaksınız fakat tabi birçok kişi  tarafından da bu bilinmekte ancak bazen bazı şeylere çokça dikkat etmediğimizden bilmiyor olma ihtimalimiz yüksek.  Hepimizin cebinde en azından bir  10 TL olmuş ve oluyordur ve elimizden kim bilir kaç kez geçmiş ve ancak hiç arka yüzüne baktık mı acaba? Evet 10 TL ve arka yüzünde yer alan kişi ülkemizde yetişmiş olan ünlü bir matematikçi olan  Cahit Arf yer almaktadır.  Peki   Cahit Arf Kimdir? kısaca bilgi verelim:
cahit arf kimdir

Cahit Arf, 1910 senesinde Selanik’te hayata gelmiştir. Bununla birlikte Balkan savaşı başlamıştır ve bu sebepten ötürü ailesi istanbula yerleşmek zorunda kalmıştır Ara ara yer değiştirmesinden sonra henüz ilkokul 5. Sınıfta olan Cahit Arf  bu zaman içinde  İzmir’e göç etmiştir İzmir'de ise bir öğretmen ile tanışır bu sayede matematik ile çok ilgilenmeye başlar ve artık en çok sevdiği bir bilim olmuştur. Daha lise  hayatında öğrenim görürken arkadaşlarının arasından kolayca  fark edilir hale gelmiş ve onların çözemediği soruları çok rahat şekilde çözebilmektedir. Arf’ın yeteneği ailesi tarafından fark edilerek Fransa’daki St. Louis Lisesine okumaya gönderilmiştir. Cahit Arf hakkında geniş ve detaylı bilgiye  ulaşmak için aşağıdaki  bağlantıyı ziyaret etmeniz önerilir geniş kapsamlı bilgiye  ulaşabilirsiniz.    https://www.bilgikilavuzu.com/cahit-arf-kimdir/

Galileo Galilei Kimdir?


Galileo Galilei, 1564 senesinde İtalya’nın Pisa şehrinde dünyaya gelmiştir. Pederi ise müzik ile  iç içe  adeta müzik hayranı idi ve bu nedenden dolayı birçok araştırma yapan babası genel olarak müzik teorilerini  araştırmakta olup ve müzik teorileri ile ilgili birçok deneyler yapmıştır ve bu nedenle  Galileo, deneylerin ne denli önemli olduğunu ilk olarak babasından öğrenmiş oldu. 

Galileo Galilei


Galileo ilk başta Pisa Üniversitesinde tıp eğitimi gördü. Bilime olan ilgisi  çok üst düzeydi idi bilimi hayatı gibi severdi ve tıp alanında ilerleme kaydedtikden bir süre sonra artık tıp alanının ona göre olmadığını düşünüp matematik alanına tamamen bir dönüş yaptı. Galileo Galilei Kimdir?  daha geniş ve detaylı bilgi edinmek için  aşağıdaki  bağlantıyı ziyaret etmenizi öneririz.   https://www.bilgikilavuzu.com/galileo-galile-kimdir-kesifleri-nelerdir-2/

Bu ve buna benzer birçok  bilgi sizleri beklemektedir. Dilediğiniz kategori  ve faydalı bilgilere  en detaylı ve geniş biçimde ulaşmanız bir  tık ötenizde.  Katkılarınan dolayı "bilgikilavuzu" ailesine  teşeşkkürlerimizi sunuyoruz.  

Yararlanılan Kaynak:  https://www.bilgikilavuzu.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.