-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Profesyonel ve Modern Hurda Hizmetleri

ads
ads

Teknolojinin hayatın merkezinde kendisine yer bulduğu 21. Yüzyıl dünyasında üretim kadar geri dönüşümde önemli bir faktördür. Gelişen teknolojinin oluşturduğu tüketim toplumu olgusu günümüz Türkiye’ sinde hurdacı hizmetlerine olan talep ve ihtiyacın ciddi düzeyde artış göstermesine yol açıyor. İçeriğinde pek çok farklı materyali barındırabilecek son derece geniş bir yelpazeye sahip olan hurdaların, satışı noktasında hem bireysel hem de kurumsal alanda profesyonel çözümlerden yararlanabilmek mümkündür. Hurdalara ilişkin cins, tür ve tonaj kapasitesi fark etmeksizin dinamik yapıda hurda alımı gerçekleştiriliyor.

Yüksek tonaj kapasitesi ile Gebze hurdacı hizmetlerinde profesyonel ve modern standartlarda hurda alımı fabrikalardan da gerçekleştiriliyor. Özellikle de fabrikalarda çıkan çok yüksek seviyedeki tonaj değerlerindeki hurdaların satın alım kapasitesinden, fiziki olarak teslim alınması kadar her aşamada tamamen kurumsal hizmet anlayışı ve şartlarına uygun kapasitede profesyonel çözümler sağlıyoruz. Profesyonel ve dinamik kadrosu ile en yüksek tonajlardaki hurdaların dahi satın alımı tamamen geri dönüşüm ilkesine bağlı olarak gerçekleştiriliyor. Uzun yıllardır sürdürdüğü faaliyetleri dahilinde geri dönüşümün ülke ekonomisine sağladığı kazanımlarda yüksek potansiyeli ile önemli katkılar oluşturuyor.

Hurda cins ve türü fark etmeksizin her türlü alımın gerçekleştirilebildiği hurda hizmetlerinde ikinci el jeneratör alanlar ile sektörel standartlara uygun düzeyde fiyatlandırmalar üzerinden satış gerçekleştirilebiliyor. Özellikle de kullanım dışı ya da ihtiyaç fazlası niteliğiyle hurda sınıfına düşmüş olan her marka ve modeldeki ikinci el jeneratörün satışını gerçekleştirerek, hem geri dönüşüme katkı sağlayabilir hem de hurdadan önemli düzeyde bir gelir oluşturulabilmesi mümkündür. Ancak fabrika ve yüksek işlem hacminin mevcut olduğu işletme ve kurumlarda yüksek miktardaki ikinci el jeneratörlerin dahi alımı gerçekleştirilebiliyor. Satın alım potansiyelinden, jeneratörlerin her noktadan teslim alımına kadar her aşamada tamamen profesyonel çalışma standartları uygulanıyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.