-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Çıldırış Filmi ( The Jacket )

ads
ads

Çıldırış 2005 ( The Jacket ) Filmi


Vizyon Tarihi: 05 Ağustos 2005
Yapımı :2005 - Almanya , ABD
IMDb: 7.1
Tür : Bilim Kurgu , Dram , Gizem
Süre: 103 Dak.
Yönetmen : John Maybury
Oyuncular : Keira Knightley , Adrien Brody , Daniel Craig , Angel Coulby , Kris Kristofferson
Senaryo : Marc Rocco , Tom Bleecker
Yapımcı : George Clooney , Steven Soderbergh



Çıldırış Film Hakkında:


2005 Yapımı olan çıldırış The Jacket filmini henüz izlemediyseniz geç kalmış sayılırsınız. Gizem ve psikolojik filmleri sevenler için bire bir sinema yapıtıdır. Oldukça gizem dolu ve kafa karıştıran filmlerden ve mükemmel bir sonuçla biten sinema filmidir. iF olarak tavsiye edilir.



Çıldırış Filmi ( The Jacket ) Filminin özeti:


Körfez savaşı esnasında ağır yaralanan ancak hayatta kalan "Jack Starks" tek askerdir. Belli bir süre sonra sağlığına kavuşur ancak tam olarak sağlığı yerine gelmez. Başından yara aldığı için ara ara hafıza problemleri ile karşı karşıyadır. Zaman ve mekan kavramını kaybettiği anlar çok olmaya başlar. Bir başa döner, bir sona nere ve ne olduğunu kendide anlayamaz. Bu krizler her geçen gün dahda çoğalmaya başlar. Tek çare olarak doğup büyüdüğü kasabaya yerleşmektir. Bunu tek yol olarak kendine hedef olarak belirler.

Yollarda otostop çekerek yoluna devam ederken. Araçı bozulmuş şarhoş bir bayanla denk gelir ve ona yardım eder. Yardımdan sonra arabasına biner ve ileride polis kontrolüne yakalanırlar...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.