-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Geçmişin Gölgesinde Filmi (1998) - American History X

ads
ads

Geçmişin Gölgesinde (1998) - American History X Filmi


Vizyon Tarihi: 30 Ekim 1998
Yapımı :1998 - ABD
IMDb: 8.6
Tür : Dram , Suç
Süre: 119 Dak.
Yönetmen : Tony Kaye
Oyuncular : Edward Norton , Edward Furlong , Ethan Suplee , Fairuza Balk , Elliott Gould
Senaryo : David McKenna
Yapımcı : John Morrissey


Geçmişin Gölgesinde Film Hakkında:


IMDb sıralamasında 32. sırada yer almaktadır. 10 üzerinden puanı 8.6 ile çok iyi derecededir. Mutlaka izlenilmesi gereken filmler arasındadır. Edward Norton muhteşem oyunculuğunun zirvesindedir. American History X filminde. Irkçılık ve uğrunda yatılan hapis onca çile işkence ve sonu anlamlı bir filmdir.



Geçmişin Gölgesinde Filminin özeti:


Babası zenciler tarafından katledilir. Derek Vinyard bir Neo-Nazidir. Bir gün sevgilisiyle beraberken arabası soyulur ve ufak kardeşi bu durumu fark eder. Abisine haber verir. Silahına sarılıp zencilere saldırır. Bir kaç tanesini öldürür. O esnada. Asıl durum bundan sonra başlar. Tutuklanır ve ceza evine konur. Zenciler ve beyazlar içine. İyilik, kötülük ve ırkçılığı sorgulamak için epeyce zamanı vardır. Sorgular ve iyi ve kötünün her ırkta olduğun anlar... Kendi ırkının eziyetlerine maruz kalır. Kardeşinide kendisi gibi yetiştirmiştir. Ancak buna pişman olur iş işten geçer. Bazı şeyleri içeride daha iyi anlayabiliyor insan. Üzücü bir sonla biten sondur filmi bitiren..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.