-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Mermer Şıklığını Masa ve Sehpalarla Hayatınıza Dahil Edin

ads
ads

Doğadan gelen malzemelerin insanoğlunun hayal gücüyle birleştiğinde yaratmış olduğu muazzam estetik görselliği en başarılı şekilde yansıtan Cen dekor ile mekanlara değer kazandırılıyor. Doğada ham vaziyette bulunan özel malzemelerin, hayal gücü yüksek, tasarım kabiliyeti ileri seviyede olan personellerle şekillendirildiği mobilya tasarım ve üretim süreciyle her mekanda istenen dekorasyon tarzına uyumlu ve tamamen özgün detaylara yer verebilmek mümkün oluyor.

Mermer Şıklığını Masa ve Sehpalarla Hayatınıza Dahil Edin


Doğada bulunan ve kaliteli kullanım yapısı ile dikkatleri üzerine çeken mermer, mutfak tezgahlarından, balkon ve teraslara kadar olan kullanımının yanı sıra sofralara da geliyor. En lezzetli yemeklerin daha özel bir şekilde yeneceği bir ortam oluşturan mermer masa tasarımları son yıllara damgasını vuruyor. Her ortama uyumlu farklı renk seçeneklerine sahip olan muhteşem görsellikler ortaya çıkartan mermer masalar, son yıllarda yemek odası ve mutfak gibi yemek alanlarının en popüler dekorasyon trendleri arasında ilk sırada kendisine yer buluyor. Bulunduğu ortamdaki ışığı pürüzsüz dokusuyla en iyi şekilde yansıtarak, dayanıklılığı da dinamik bir kullanım sağlayan mermer masalar klasik dekorasyondan, modern dekorasyona kadar geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir.

Bir diğer yönden mobilya demek, hayatı kolaylaştıracak ve konfor standartlarını yükseltecek ürünler demektir. Yan sehpa tasarımları da oturma odalarında televizyon keyiflerinin, hoş sohbet ortamlarının daha konforlu bir yapıya büründürülebilmesine yardımcı oluyor. Koltuk, berjer gibi mobilyaların yanlarında kullanılabilecek tasarım boyutlarında ve aynı zamanda da geniş işlevselliği bulunan yan sehpalar aynı zamanda da dekorasyona da zenginlik ve değer kazandırıyor. Ahşap ve mermer gibi doğanın en özel iki malzemeden tasarlanabilen özellikleri ile dikkat çeken yan sehpalar, tüm dekorasyon tarzlarına göre etkileyici bir yanıt verebiliyor. Bu nedenle de son dönemlerin popüler dekorasyon trendleri arasında özellikle oturma odaları nezdinde ilk sıralarda yer alıyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.