-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Erkek ve Bayan metal emitasyon yüzükleri satmanın hükmü nedir?

ads
ads
Soru: Esselamu aleykum ben simdi hac malzemesi satiyorum bu metal emitasyon erkek bayan yuzukler var bunlari satmanin dini hukmu sattigim zaman kazancimiz temizligi kirliligi nedir ne yapmam lazim?

Cevap: Aleykum Selam; Kadın olsun erkek olsun bu tür  yüzükleri satabilirsiniz. Ancak erkekler hususunda gümüş birde akik taşından yapılmış olan bir  yüzüğü satabilirsiniz. Onların haricinde olan  yüzüklerin takılmasında caiz olmadığı için bundan dolayı satışıda caiz olmayacaktır. Hanım kardeşlerimiz hususunda gümüş veyahutta altın yüzüğü satabilirsiniz.

Ehlisunnet Fetva Hattı: Halil İbrahim Aydın Hocaİslami konularda kendini  yetiştirmiş, İlahiyat fakültesi mezunu ve  fıkhi meseeler ve sorulan sorulara  "Ehlisunnet Fetva Hattı" grubu ile  araştırmalar ve en doğru bilgiyi vermek için emek harcayan İslam'a ve insanlara yardım etmek için sorularınıza cevapları  net şekilde öğrenmeniz mümkün. 


Erkek ve Bayan metal emitasyon yüzükleri satmanın hükmü nedir?


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.